reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorkiem.:-)
Dzieci moje pospane, a ja już wykąpana i po kolacji (-co nie często się zdaża o tej porze):tak::-)
Co do telefonów to ja mam nokię (obecnie 6103) i jestem zadowolona (no może poza pamięcią, bo jast b. mała:dry::wściekła/y:). Kiedyś miałam sony ericssona (K310i) i po około 0,5 roku padła -z dnia na dzień przestały działać niektóre przyciski (m.in. główny klawisz funkcyjny) i nie mogłam nic zrobić.:no::wściekła/y: Zresztą słyszałam, że SE są delikatne. :sorry: i w moim przypadku to się sprawdziło. :sorry:

Me dziecie ma gigantycznego guza na czole:baffled::baffled:Oberwalo od kolegi:szok::szok::szok::szok:
uuuu... biedaczek wielki buziaczek na czółko.:blink:

idę bo
196.gif
wstał i woła żebym z nim poświrowała:laugh2:mężu obiecałam że mu tarty zrobię no i mus obiad sobie skonstruować dietetyczny:tak:;-);-)
może na spacer jeszcze wyskoczymy koło 18:confused::confused:a dzisiaj chyba mam randkę z mężem na kanapie bo Lejdis mamy wreszcie obejrzeć:tak: no to ja macham do wieczora późnego
animated49.gif
Jej, jak ja kocham Lejdis :-) Najzajebitszy film jaki widziałam :-D

Ja mam Sony Ericssona K810i i jestem zadowolona:-)
Niedawno wrociliśmy z miasta u[pał i korki straszne:szok:Grześ niedawno zasnął.Bylismy u lekarza bo wysypkę dostał-okazalo się że to alergiczne.
inna dobry zakup poczyniłaś :-)Bo po co kupować cos czego potem się nie założy.Ja kupiłam sobie sukienkę na cywilny i miałam ją tylko raz.Wisi w szafie :tak:

Dziewczyny narobiłyście apetytu truskawkami:-)A ja nie moge bo Grześ właśnie po nich ma uczulenie:-(
No to mamy takie samy foniki :-)
I fajnie że też tak uważasz jak ja - że lepiej kupic coś co się przyda na inną okazję niż kupić po to żeby później w szafie leżało :tak: Bo słyszałam dzisiaj głosy że na poprawiny nie wypada w spodniach tylko mus w sukience :wściekła/y: A doopa, ja nie cierpię sukienek :no:
I też mykam powoli spać bo późna pora nastała
DOBRANOC

E tam nie wypada:baffled: Przecież to od ciebie zależy w czym ci dobrze a jak ty lubisz spodnie to miej ich wszystkich w nosie:tak:
Dobra ja idu kąpusianko zaliczyc i spac;-) Do jutra Lachony:-)

Stare coś do samochodu szukało:wściekła/y::angry:,a ja zakupiłam prezenty na koniec roku do przedszkola(zrzuta po 11zeta),jutro wkleję co;-):tak: a jaki rabat dostałam:szok::-D.
Zmykam,bo jutro z ranka mam dyżur w czekaniu na kasiorkę.:tak:

Heloooooooooooooooooooooo
Ja tam jestem wtrakcie gotowania i myslenia co nalozyc na dooopke:rofl2::rofl2:i pod Zyrafe marsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martynka ja na porawiny i na weselu szwagra spodnie mialam(czarne) i na te porawiny i na pazdziernikowe kupilam spodnium(czarne), tylko dodatki byde zmieniac:tak::tak::tak::tak:Diobra, zmykam:rofl2:
Lolo oglada "Alvin i wiewiorki".Ale mu sie podoba ihihihihihihih

Hej melduję się z rana.Przez mistrzostwa tak mi wieczorami net muli że nie mam nerwówczekać aż strona się wczyta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Inna ja u brata na poprawinach byłam w lnianych spodniach i bluzeczce:tak::tak: i niech mi ktyo powie że źle było i nawet buty miałam płaśkie :-p
My dzisiaj ze Stasiemjedziemy do mojego chrześniaka.Dzieci się trochu pobawią a ja sobie odpocznę i wygadam:tak::tak::tak::tak: zastanawiam się tylko jak się zabrać z wózkiem Stasiem torbą i hulajnogą:-D:-D:-D:-D
AAAAAAAA i schudłam ciut:tak::tak::tak::tak: spodnie w które ledwo się wbijałam są mi za luźne:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kuba dziś o 6-stej zarządził że już za długo śpię (od północy ..massssakraaa). Więc już jestem...ale i tak zaraz muszę sie wyłączyć bo jak sama tego nie zrobię K mnie wyręczy ;-)
Dziś już chyba pogoda się popsuła...może i dobrze, prasowanie mam.
Ależ przynudzam...to z tego niewyspania.....idę do czajnika....ktoś też chce? ;-)

Anula jak mi się marzy zmieścić się w spodnie z ubiegłego lata....bravo dla Ciebie!
Bodzia i Sikorka miłego spotkanka :-)

Ostatnia edycja:
Do góry