Okropnie bidaczek koffany:-Jak mógłbuziole dla Lola w guziola
płakał mały?
Ja znikam bo film z malzem ogladamy.Paaaaaaaaaaa
Ptaszynko do juterka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okropnie bidaczek koffany:-Jak mógłbuziole dla Lola w guziola
płakał mały?
uuuu... biedaczek wielki buziaczek na czółko.Me dziecie ma gigantycznego guza na czoleOberwalo od kolegi
![]()
Jej, jak ja kocham Lejdis :-) Najzajebitszy film jaki widziałamidę bowstał i woła żebym z nim poświrowała![]()
mężu obiecałam że mu tarty zrobię no i mus obiad sobie skonstruować dietetyczny
;-);-)
może na spacer jeszcze wyskoczymy koło 18a dzisiaj chyba mam randkę z mężem na kanapie bo Lejdis mamy wreszcie obejrzeć
no to ja macham do wieczora późnego
![]()
No to mamy takie samy foniki :-)Ja mam Sony Ericssona K810i i jestem zadowolona:-)
Niedawno wrociliśmy z miasta u[pał i korki straszneGrześ niedawno zasnął.Bylismy u lekarza bo wysypkę dostał-okazalo się że to alergiczne.
inna dobry zakup poczyniłaś :-)Bo po co kupować cos czego potem się nie założy.Ja kupiłam sobie sukienkę na cywilny i miałam ją tylko raz.Wisi w szafie
Dziewczyny narobiłyście apetytu truskawkami:-)A ja nie moge bo Grześ właśnie po nich ma uczulenie:-(