reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I ja się witam z rana :-)

Moje dziecię pije mleczko, ja idę się myć, bo małż przyszedł Potwornickiej popilnować. I mnie pogania

Bodzia i Sikoreczka miłego spacerku i spotkanka i zazdroszczę Wam :tak:

reklama
Witam poranne ptaszki;-):-)
dłuuuuga nocka była i wieczór zresztą też. pożarłam się z mężem:angry::angry::angry:demonstrację samczego uporu mi urządził i zasnął na kanapie - no to ja poszłam spać jak człowiek o 23 i przynajmniej prawie się wyspałam. Szymek urządzał sceny dantejskie między 2 a 4:baffled:pewno ta druga jedynka go męczy.teraz ja już na nogach krzątam się po dużym pokoju i zastanawiam się właśnie w jakim nastroju ksionrze wstanie:dry::dry:
Miały być wczoraj burze a dzisiaj ochłodzenie - tralalala:no::no:23 stopnie i słonko
praży a temperatura rośnie:confused2:

Anula super że tu i ówdzie ubyło:tak::tak:ja też zlatuję - powolutku ale systematycznie waga idzie w dół;-)
Bodzia i Sikoreczka udanego i radosnego mitingu:tak::tak:ja się normalnie zastrzelę z tymi waszymi spotkaniami:nerd:ode mnie wszędzie blisko ale nigdzie nie po drodze:-:)-(

prezenty dla opiekunek rozumiem:confused::confused: w sumie fajna rzecz i nie wyszło drogo:tak:
Marta jak się wkurzę na maxa to naprawdę się spakuję i pojadę do rodziców a może i o Dni Chełma zahaczę:confused::-D
burczy mi w brzuchu. idę coś przegryźć i Dzień Dobry tvn włączyć;-)

prezenty dla opiekunek rozumiem:confused::confused: w sumie fajna rzecz i nie wyszło drogo:tak:
Marta jak się wkurzę na maxa to naprawdę się spakuję i pojadę do rodziców a może i o Dni Chełma zahaczę:confused::-D
burczy mi w brzuchu. idę coś przegryźć i Dzień Dobry tvn włączyć;-)
Koffana,po taniości,bo za zbiorowe zamówinie raaaaaaabacik dostałam:szok:,do tego jeszcze jeden większy dla nauczycielki,która ich prowadzi cały rok,bo druga na zwolnieniu(ciąża zagrożona) i zastępstwa non stop za nią były,więc dostanie mniejszy:tak:.W sumie za 4 szt 160zł i przesyka gratis.Ten większy wkleję jak przyślą,bo miałam na mailu i usunęłam,gościu specjalnie na zamówienie robił:tak:.

Królu Jul śpi,więc śniadanko pora zjeśc:tak:,parę truskaw,kanapeczkę i własnoręcznie wyciskany przez M soczek pomarańczowy.A na zagrychę ciasto z truskawkami:tak:.W przelocie PPD zaliczę.Krzyczec głośno;-):-D.

Witajcie.
15_9_32.gif

A ja się nie wyspałam, bo bodajże od 3 dni Grześ ma przerwę w spaniu po 4 tak z godzinkę.:dry::baffled::wściekła/y: Niby chce spać, ale nie może -przewraca się z boku na bok, potem się wścieka i płacze, a jak juz go uspokoję, to zabawa na nowo.:wściekła/y: I tak przez godzinę.:cool:

AAAAAAAA i schudłam ciut:tak::tak::tak::tak: spodnie w które ledwo się wbijałam są mi za luźne:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Super.
36_1_75.gif

Miały być wczoraj burze a dzisiaj ochłodzenie - tralalala:no::no:23 stopnie i słonko
praży a temperatura rośnie:confused2:
U mnie pada i się ochłodziło.:tak: Mam nadzieję, że przestanie i będę mogła wyjść, bo mi śmietany zabrakło.:baffled:

Inna wg mnie można iść w spodniach -i to jak najbardziej.:tak: A innymi się nie przejmuj -najwyżej parasol ze sobą weźmiesz.;-):rofl2:

Bodzia, Sikorka miłego spacerku. pstrykajcie duuuużo zdjęć.:tak::-)

Zmykam, bo Grześ cisnął i czuję, że cóś wycisnął.:tak::sorry2::-p

Ostatnia edycja:
A ja się nie wyspałam, bo bodajże od 3 dni Grześ ma przerwę w spaniu po 4 tak z godzinkę.:dry::baffled::wściekła/y: Niby chce spać, ale nie może -przewraca się z boku na bok, potem się wścieka i płacze, a jak juz go uspokoję, to zabawa na nowo.:wściekła/y: I tak przez godzinę.:cool:
no i nas jest dokładnie to samo:confused2::confused2::confused2:Szymek jest śpiący ale kompletnie nie może się ułozyć przewraca się na brzuch, potem na bok, na plecy aż w końcu zaczyna płakać . na rękach przez chwilę się uspokoi a potem zaczyna się wiercić:baffled::baffled:dzisiaj go w nocy godzinę zasypiałam. Może taki wiek:confused::confused:albo kiełki:confused::confused:

reklama
Do góry