reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mnie zaraz trafi coś mi wyjca obudziło i powyjcuje sobie a jak nie zwracam uwagi to kwiczy łeb mi pęka a on se nic z tego nie robui:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bodzia mi też by się przegląd przydał ale jakoś brak mi chęci

he he nawet podobnie myślimy bo ten sam wyraz przyszedł mi dziś do głowy :laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:laugh2::-D:laugh2::-D No widzisz :-D:laugh2::-D:laugh2::-D. Piękne Nasze imię, nie ? :tak::-).

Bodzinka mi też by się przegląd podwozia przydał ;-), ale w najbliższym czasie nie mam zamiaru się pojawić u gina :no:. No chyba, że się przez przypadek zaciążę, to będzie trza iść :-p. Wystarczy, że chodzę do dentysty sadysty i reperuję zęby :-p.

aluśka,Winka to razem świętujemy co;-):tak:?
Jul już śpiewa i zaraz zaśnie to może prasowanko dokończę:confused:?
Mleko kupione:tak: i na promocję się załapaliśmy w sklepie:do 2 dużych Pysiów odjechany kubeczek:szok: a na piękne oczęta Jula;-) to pani drugi dała.Jutro odzyskam aparat to pochwalę się:tak:

Wlocilam:-DZ cyto nici bo znowu jakie splamienie sie przyplatalo:crazy:Przelecze i dopiero.Wiecej strachu niz to warte:tak::tak:
Do tego bylo piknie, slonecznie planowalam wieczor na dworza at u nici bo pogoda sie popsula:-:)-:)-(

reklama
Do góry