reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Chorzowski Park to jezd:tak::tak:
:-) Tak właśnie myślałam :-). Jestem zauroczona tym parkiem i zoo :-). Musze przyznać, że to Wasze zoo jest o wiele fajniejsze od naszego:-) i przede wszystkim większe :tak:. Byliśmy w Chorzowie w tamtym roku i mam nadzieję, że uda mi się mężulka w tym roku wyciągnąć :-). Jest po czym pospacerować, no i jeszcze obserwatorium zwiedzić ;-):-).

reklama
Wlocilam:-DZ cyto nici bo znowu jakie splamienie sie przyplatalo:crazy:Przelecze i dopiero.Wiecej strachu niz to warte:tak::tak:
Do tego bylo piknie, slonecznie planowalam wieczor na dworza at u nici bo pogoda sie popsula:-:)-:)-(
ech następnym razem idę z tobą bo mi ciężko tyłek ruszyc:baffled:
Bodzia,żeby to z gardła wymaz pobierali to by było lux;-):tak::-D.umył zęby i wystarczy a tak,nogi wydepilowac(żeby gin się nie zgubił;-):rofl2:),wykąpac i jeszcze tyłkiem świecic:baffled:.
:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: no opis baaardzo dokładny:laugh2::laugh2::tak:

Witam, widze zejak zawsze watek tetni zyciem :-)
Ja dzis nie mam czasu bo dzis dzien Klaudusi ,ktora stara sie ciagle zwracac na siebie uwage.Plany sprzatania odeszly w dal wiec i ja wam nie pomoge ;-)
Tesciowa moja nie jest zla,raczej sie nie wtraca na szczescie i na rece malenstwa tez nie bierze bo mowi ze sie boi.I to sie chwali,To nie lalka czy misio do noszenia przytulania,nie daj ...calowania w usta na dodatek.O zgrozo odrazu podnosze alarm przy wszelkiej probie przez obcych.Ja sama nie caluje w usta.
Wynik meczu pozostawiam bez komentarza.....a malzon nawet na wlasnych nogach sie dobrze trzymal i grzecznie poszedl spac jak wrocil.No sprobowal by nie,bo jak [rzyszedl to zaczal cos szukac w lodowce to szybko go zawrocilam na ziemie jak powiedzialam mu ze : Co byles w barze i glodny przyszles! I chlop szybko poszedl spac.Wiem nie przyjemna jestem...ale co tam.;-)
hihi chłopu w takim stanie czasem się należy:tak: A ztym całowaniem w usta to też byłam wyczulona jak nie wiem co:crazy:

Ja : rośliny przemysłowe - 4:0:tak:
GRATULASKI:laugh2:

Witam popoludniowo. Potrzebuje odstresowywacza w trybie pilnym. Wkurzylam sie na maxa bo mi sie reklamowka z zakupami rozwalila. :wściekła/y:Nu ale jako ociotowany lachon jakos se poradzilam z rozwalona torba, wozkiem i spiacym w nim Stasiem. Dobrze ze nie zaczelo padac, bo juz od rana sie zbiera. Stasiu nadal spi, drugie pranko sie pierze, obiadu jeszcze niet, bo malz z pracy dopiero na 7 bedzie takze luuuuuzzzzz.
Bodzia...Ty juz wiesz co, no nie??Fajjjne, lubie te czarno biale foty...
Marta - gratuluje egzaminow. To Ty niezly kujon jestes. Az mi sie lezka w oku zakrecila jakem se przypomniala te stare studenckie czasy. ech..kiedy to bylo...
I apeluje do wszystkich lachonow ktorym sie pogoda popsula i pada deszcz - przeslijcie go na Kujawy, ok Inowroclawia bo wszystko schnie w chole....i bedzie w przyszlym roku chleb po 4 zeta.
koffana proszę odstresowacz ode mnie
bere015.gif

Bodzia fotki cuuuuuuuuuuuudne:tak:
U nas jeszcze nie padze tylko wiatr wieeeeje:baffled: Nie przeszkodziło to jednak moim maluffom pobiegac po placu zabaw. Adrian bawił się ze swoją ukochaną Wiką:szok: a i Madzia miała towarzystwo niejakiej Julki:-) Dziewczynki są w jednym wieku i spotykają się regularnie w piaskownicy:laugh2: A jeśli chodzi o Wikę to 3/4 chłopaków z grupy Adrianka się w niej kocha i ostatnio się ostro pokłócili który ją kocha mocniej:rolleyes2: No w sumie się nie dziwię: niebieskie oczy i blond włoski zakręcone w sprężynki:tak: Do tego jak potrzeba to i pająka zabije:wink:

Iwona gratulaski dla Natalki:tak:
Sikoreczka śliczny ten Twój płetwonurek, bomba:tak::-D
Madźka gratulaski dla Szymka:happy2::tak:
Anaconda powodzonka, szerokiej drogi:blink:
Marta gratulasy:tak: zdolna jesteś kobito;-):-)
Katrinm miłego wypoczynku na Mazurach, i aby pogoda dopisała:tak::-D;-)
Anula gratki dla Stasia:tak:, sam zasypia supeerrrr;-):-D
Myszorka witamy:-), śliczne masz córunie:tak:
Aluśka super fotki, Amanda prześliczna:tak:

Sorki jak kogoś pominełam ale nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać:no:, tak lecicie że miałam do przeczytania jakieś 25 stron:baffled: i to tylko od wczoraj:tak::-D;-)

U nas jeszcze nie padze tylko wiatr wieeeeje:baffled: Nie przeszkodziło to jednak moim maluffom pobiegac po placu zabaw. Adrian bawił się ze swoją ukochaną Wiką:szok: a i Madzia miała towarzystwo niejakiej Julki:-) Dziewczynki są w jednym wieku i spotykają się regularnie w piaskownicy:laugh2: A jeśli chodzi o Wikę to 3/4 chłopaków z grupy Adrianka się w niej kocha i ostatnio się ostro pokłócili który ją kocha mocniej:rolleyes2: No w sumie się nie dziwię: niebieskie oczy i blond włoski zakręcone w sprężynki:tak: Do tego jak potrzeba to i pająka zabije:wink:

No no, to Adrianek pewnie zadowolony że taka lasencja mu sie traiła:tak:;-):-D

ja to aż przerażona jezdem że na dwa tygodnie wyjeżdżam:szok: Chyba będę kuzynkę na kolanach błagała co by mi dała raz dziennie do was zajrzec:-p

Lepiej ubłagaj kuzynkę bo naprawde bedziesz miała dużo do czytania:tak:, chyba że wszystkie na urlopy wyjadą i nie bedzie miał kto tyle wypisywać:-D, ale na to bym nie liczyła:no::-D. Ja cały maj nie zaglądałam na BB i miałam straszne zaległości:tak:, dwa dni doczytywałam:tak::-D

Uff opnowalam blogowa foto-relacje ze spotkanla..Dziecko mi zasnelo:baffled::baffled:Ciekawe, do ktorej bedzie latac:confused::confused:Ech pogoda.....

reklama
Hejka.

Ja poczytałam, ale jakoś do mojej łepetynki nie przyszła myśl, żeby pozbierać cytaty i teraz nie wiem co komu pisać :baffled::zawstydzona/y:
Wiem na pewno, że miałam pogratulować Marcie - GRATULUJĘ zdania examu :tak:
Bodzia, fotki jak zawsze - rewelacyjne :tak:

Witam nową mamusię i jej piękne córeczki :-):tak:

Udało mi się dzisiaj zmusić małża do pójścia na zakupy, bo on chciał jutro rano iść kupować gajerek, koszule, krawaty i buty :szok:. O 14 ślub a on rano będzie po sklepach latał :crazy: No i w końcu go zmusiłam, bo zagroziłam, że jutro to sobie sam będzie tego wszystkiego szukał ;-) Gajerek kupił jasny, jedna koszula ciemno-zielona i trochę jaśniejszy zielony krawat, druga koszula jasno-niebieska w paseczki+troszkę ciemniejszy niebieski krawat. Największy problem był z butami, nie wiedziałam, że tak ciężko kupić buty do jasnego garnituru :szok: Jak były fajne to tylko w rozmiarze 45 lub 46. No ale jakieś udało nam się wybrać, co nie zmienia faktu że byliśmy we wszystkich obuwniczych jakie tylko u nas są :baffled:
Jutro na 9 rano idę do fryzjera, głupia godzina, ale tak wyszło. Dlatego też zaraz idę moczyć swoje ciałko, oporządzić się (wiecie, depilacje i te sprawy;-)). No i naszykować muszę ciuchy na jutro, tzn. poprasować.
Małż i tak wgapiony w mecze, nie zwraca na mnie uwagi :-p

Do góry