reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sikoreczko :-) Te Twoje ptaszyny fajniutkie :tak::-), a plecak jaki pojemny :-D.

Bodzinko :-) Obiadek u babci z dziadkiem klikającym na GG w tle :laugh2:. Twój Loluś to chyba taki mały krzykacz ;-):-). Wie czego chce :-D.

:baffled: Jakaś wojna w tle ???:baffled::baffled::baffled:

r
i do Madzki zeby pokazala kreacje na chrzciny
jak mężu mi cyknie fotę to wrzucę:tak:;-)

No to jeszcze jedna fotka

ja i mój małżuś:

fajna para i jak ładnie pasujecie do siebie :-D Martynka a jednak sukienka;-);-):laugh2:

Niom to Lolinek z kolezanka

Kolezanka ma smoka to ja tez chce zobaczyc jak to smakuje!!!!!!

Obiadek u Babci

Chce ZEJSC!!!!!!!!

Spimy sobie slodko....
Lolek bezbłędny:tak::-D:-D
HPIM7477.jpg
cała by do tego plecaka się zmieściła:rofl2::-D
Ale jaja jak berety:tak::-D,Młódki zamkły sobie Ociotowanie:-p i wogóle się zamkły:tak::-D:laugh2:.Takie ważne się zrobiły:growl:.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra,zwijam się z Julem do sklepu,bo o 20-ej zamykają a mnie niedługo krew zaleje;-):tak::-D.Zamelduję się ok 21-ej.
ja też:tak::tak:

a teraz zmykam golasować i kąpusiać Tygryska:happy2:

Ja też pomykam popsiątac pokój dzieiów i wyrzucic ich spac:tak: Ciekawe o której dziś odlecą:confused: A moejgo małżona nie ma:no: Powiedział że idzie pracowac i zaginął:baffled: Nie wiem chyba gdzieś na strychu lub w piwnicy się zaszył:angry:

:-DWinka Karolek odkad zlecial ze schodow to sie boi schodzic z czegokolwiek.No i wlazl na miske i krzyczal,ze mam go sciagnac:rofl2::rofl2::rofl2:
Iwonko mowilam Ci,ze dzieci do plecaka wpakujesz:-D:-D:-D
Swietna fotka:tak::tak:

reklama
Kaaaaśkaaaaaa......

Sikoreczko jak widzę Twoich wspaniałych kałużowców to zawsze mam jedną myśl która ucieka...ale dziś zapisałam ;-) MEG KUP KUBIE KALOSZE!!! :-) ;-)
Bodzia Lolo super! Kuba spadł z łóżka ze 3-y razy i jeszcze nie pojął (jak w przypadku szuflad i drzwi że trzeba na paluszki uważać) że może spaść! Bravo dla mądrego Lola!

Do góry