reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madzka to macie wille:-p:-p
My mamy 36 m i porozwalane zabawki mojego dziecka sprawiaj balaganu niepsrztanego od roku a jak wchodzi M to juz w ogole wyglada:szok::szok::szok:
Ja zawsze myje podloge jak dziecie spi albo jest zajete czym innym...Jejku juz nigdy nie bede myla wrzatkiem...Ale przy psie i na parterze to jakos lepiej sie potem czuje jak tak kafelki umyje...
Dobra mus jeszcze zaslony powiesic i na omleta mnie naszlo a jak Najmlodsze wstanie to mu piaskownice obiecalam.

reklama
Anula dla PRAWIE dorosłego Stanisława ;-) na 11 miesiączek wielu chwil beztroski, ciekawych przygód w zaczorawanym świecie dzieciństwa, który z każdym dniem szerzej otwiera przed nim drzwi
199.jpg

Cześć Lachonki!
A ja melduje że mój M pisze podpisuje dzisiaj papiery w wojsku-zostaje napewno! I naprawdę na super warunkach!:tak::tak::-):-)
Aha no i jak radość to i dól-nie dostał przepustki na jutro i zobaczymy się dopiero za tydzień i to też niepewne... :crazy::crazy::crazy::-(

Cześć Lachonki!
A ja melduje że mój M pisze podpisuje dzisiaj papiery w wojsku-zostaje napewno! I naprawdę na super warunkach!:tak::tak::-):-)
Aha no i jak radość to i dól-nie dostał przepustki na jutro i zobaczymy się dopiero za tydzień i to też niepewne... :crazy::crazy::crazy::-(
Iiwka na radości ściskaczki i gratki, że wszystko po waszej myśli się ułożyło a na doła buziak w nosek i czekolada;-):tak:
t_czekolada_759.jpg

szybkie prasowanie robię słać ciuchy migusiem:tak:

Stasiu dziękuje Ciociom za życzenia:tak::tak::tak:
My dopiero się wygrzebali z łóżka ale nie śpimy od 6 ale tak nam się fajnie leżało że dopiero się wygrzebujemy.Wczoraj w końcu nadrobiłam zaległości w prasowaniu a dzisiaj wielkie PPD jak tylko Staś zaśnie bo przy nim to nie robota:no::no::no:
Bodziu nie martw się mnie też by poniosło na pewno całe szczęście,że to jednak nie był wrzątek

A tak wogóle to powiem Wam co powiedział wczoraj mój teść jak mąż siostry M przyjechał od niej ze szpitala! No więc"po cholere być przy porodzie,i tak nic nie pomoże!Tylko barany chodzą i robią to pod publikę. A czym tu się chwalić że buyło się przy porodzie?! BARANY!!!" zdenerwowałam się,bo dla mnie to naturalne że mąż powinien być przy porodzie-mój był.I bardzo mi pomógł! Miałam mu powiedzieć że nie ma się czym chwalić bo w życiu nawet dziecka nie przebrał!-ale ugryzłam się w język! Alkoholik jeden... znowu go dwu-dniówka złapała... Pewnie i dzisiaj przyjdzie pijany...dobrze że już nie będę tutaj mieszkać. Ale będzie afera jak się dowie:-D:-D:-D i dobrze!

Asiulinka może ponaciągaj się troszkę, skłony i wymachy porób na plecki no chyba że jakiś przystojny masażysta kręci się w pobliżu;-):laugh2:
a no właśnie nie kręci sie żaden.:no::wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy::-D:-D Macie moze jakiegoś na zbyciu?;-):-D:rofl2:

Anula dla PRAWIE dorosłego Stanisława ;-) na 11 miesiączek wielu chwil beztroski, ciekawych przygód w zaczorawanym świecie dzieciństwa, który z każdym dniem szerzej otwiera przed nim drzwi
199.jpg
I my sie przyłączamy i ślemy buziaki.
misie_kolo_lezacego_pnia.jpg

Cześć Lachonki!
Super, że zostaje.:tak: Gratuluję.:-) A co do przepustki, no cóż... baaaardzo mi przykro i tulaski ślę.
36_3_16.gif

Bodzinka nie miej wyrzutów, ja pewnie też bym szczeliła (i wyrzuty bym miała).:tak::baffled: Widzisz jakaś opaczność czuwa, że dziś wrzątku nie nalałaś.:tak: Całe szczęście.:blink:

reklama
Dziendoberek:-)
Moje potworki nie śpią gdzieś od 7 ale ja doleżałam do 8:-p Teraz zjedlim śniadanko (znaczy ja zjadłam, Madzia kończy a Adrian odmówił współpracy:baffled:) Zaraz się kąpnę i na zakupki pędzę. Mam dziś sporo roboty: pakowac się, mieszkanko ogarnąc z grubsza no i jakiś wikt dla małża przygotowac. A tak mi się nie kce:-:)no:
Stasiu dla ciebie duże buziaczki;-)
garfield014.gif

Bodziaczku tulaski!
Iiwka żeby ci szybciutko minęło i mężuś przyjechał na przepustkę:tak:

Do góry