reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dziecie spi w smym pamperze....Padl i lula...A ja mam ochote na ciastko:confused2::confused2::confused2:
eee tam...pomyśl że już je zjadłaś i zaraz Ci ochota przejdzie ;-)
Ja muszę w kuchni zrobić jakiś ład i troszkę poprasować do 21...w sumie zajmie mi to wszystko z 20 min ale takiego mam lenia że pewnie wezmę się przed samą dziewiątą :baffled:

reklama
Witam

Padnięta jestem niesamowicie...
zaraz zmykam spać, choć na dworze jeszcze jasno :baffled: Potwory obydwa śpiochają, a samej mi tak się nie bardzo chce siedzieć :blink:

Aparacik będzie :tak:, ten Nikon d60, muszę tylko tego co posiadam sprzedać, do tego dorzucić wypłatkę i resztę małż dołoży :-)

A 1 lipca zbliża się wielkimi krokami, nie wiem czy po tych 2 tygodniach będziecie mnie jeszcze pamiętać :-D

bodzia ja zrobiłam placek z truskawkami! zapraszam! :-D:-D

Inna - jasne ze Cie bedziemy pamietac...

musze sie kopnąć w dupsko i isc do kuchni zrobic gulaszzzzzzzzzzzz...... bo jutro placek po zbójnicku ;) na obiadek... :rofl2::rofl2:

Reniferku tzn.placek ziemniaczany z gulaszem?????
B u nas na to mowia:placek bp bytomsku, placek rozbarski, placek wegierski:rofl2::rofl2::rofl2:
Martynka "Ja nie zapomne Cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee"

Bodzia toż my tak się droczymy a to wyraz jak najbardziej sympatii :-)
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Martyna no, no Nikuś będzie;-):tak:jacha żem Cię pamiętać będę:rofl2::-D:-D ale j chyba też w tym czasie wyjadę do rodziców na wiochę trochę Szyma dotlenić więc czynnie twej nieobecności opłakiwać nie będę mogła;-):laugh2::laugh2:

Przyłączamy się z Szymonkiem do życzonek dla starszego kolegi Kubulka :tak:
gif26.gif

My wykąpusiani i najedzeni. Męż Szymka zasypia. Idę jeszcze opitolę naczynia i zalegam na kanapie bo siem dzisiaj uczciwie narobiłam:tak:Meg jak Ci się bardzo nie chce to ja jutro z rana prasuję:blink::tak:

Grzesio już uśpiony, a Maciek ciągle walczy z nami i samym sobą :eek:

Meg ja właśnie idę prasować, więc co mi tam, dawaj te pare rzeczy, to z rozbiegu i je przelecę.;-):tak::-D

Bodzinka i ja mam ochotę na ciacho jakieś.:tak::-p A metoda Meg nie skutkuje:no: ciągle chcę dokładkę.:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Inna oczywiście, że Cię nie zapomnimy.:no::blink:

Meg zapomniałam:baffled: dużo zdrówka i szczęścia dla Kubusia.:tak:
293088.4.jpg

A, że Grzesio kończy 11 miesięcy i tylko 30 dni zostało mu bycia niemowlęciem to nikt nie zauważył.:-(

Ja już się żegnam, bo idę prasować, a mężuś zapodaje jakiś filmik.:tak:

reklama
Do góry