reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jestem już czyściutka, pachnąca, nabalsamowana, itp :-):tak:

A u nas burza daje czadu, błyska się tak, że aż jasno się robi na dworze :szok: Nasz piesio tak się wystraszył grzmotów, że znowu kojec rozwalił i uciekł :szok:

Oliwce po półdniowym miauczeniu zebrało się na czułości i chce się non stop tulić :blink:

Do tego uciekły nam programy na Cyfrze i mój małż nie może oglądać meczu :laugh2: bo oczywiście jak zwykle zapomniał zapłacić za Polsat i jak zwykle nam wyłączyli :-D A tak się cieszył że jeszcze na ZDF mecze puszczają a tu zonk :-D

Myśmy wyszli na spacerek, ale deszczyk nas pogonił. A póżniej jak m wrócił z pracy, to pojechaliśmy do mojego taty złożyć mu życzonka (ma, podobnie jak Bodzia urodzinki).:tak::-)

Ale tu pustki:-:)-(
Torta postawilam, alkohole i zadna sie ze mna nie napila:-(
Ja chciałam napisać, że najbardziej mi sie podoba ten pierwszy torcik i poczęstuje się, ale Maćkowi pozwoliłam powstawać buźki i powyłączał.:baffled:

Asiulinka to wszystkiego najlepszego dla Taty:-D:-D:tak::tak:
Mnie sie tez pierwszy najbardziej podoba.Siedze na NK i czekam na wiadomosc od mamy.Spuchla jej noga i poszla do lekarza, do nocnej przychodni.Miala na NK napisac co i jak.A ja zaraz chyba padne...Jutro sie do babci wybieram:tak::tak:

Szymek dzisiaj po raz pierwszy samodzielnie wstał na nóżki:tak::-):-) - spryciarz, najpierw klęka a potem przytrzymuje się szczebelków w łóżeczku albo moich włosów w wersji na podłodze i staje:laugh2::-D:-D. ale o siedzeniu słyszeć nie chce:no::no: i znalazłam dwie dziurki w górnym dziąsełku więc na dniach powitamy kolejne kiełki:-):-)
Super! Gratulujemy Szymowi postępów.:tak: (Grześ tez najpierw stanął, potem raczkował, na końcu usiadł;-) więc cierpliwości.:tak::-D). No i wkrótce kolejnych zębolków również już dziś gratuluję.:-)

Moja mama sie do nas w sobote wybiera.....A ja bym kciala z mezem isc na jakas pizze alebo co...I jak to zrobic co by owca byla cala i wilk syty????????????

Madzka hello:-D:-D
Dla Szymona gratulacje a dla Ciebie informacje,ze usmiechniete fotki na NK i jedz i pij:rofl2::rofl2::rofl2:
dzięki za gratki a NK już polatałam :-p:laugh2::laugh2:
u nas też coś wisi w powietrzy ale jeszcze nie ma burzy:no::no:ale coś mi się widzi że zaraz przywali:baffled:
męż mecza ogląda a ja chyba pójdę we slady Martyny i sobie luksusowe spa w łazience zafunduję:confused:taaa tylko musze najpierw wanienke sprzatnąc i pranie poskładac bo przeciez jak niektórzy zalegli przed tewe to już palcem nie kiwną:no:ech;-);-)

Bodzia dziękuję w imieniu taty.:tak: Dla Twojej mamusi duużo zdrówka i żeby, to nie było nic poważnego. A co się stało? Udeżyła się?
Oglądałam Twoje zdjęcia na NK -z uśmiechem o wiele piękniej.:tak::-)

reklama
Kochane moje ja padam na nosek...Trza sie udac na spoczynek..Bo rankiem na Bytom marsz.Babcia watrobke na obiad dla nas robi...mmmm...Pychotka
28.gif

Do góry