reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Jestem już czyściutka, pachnąca, nabalsamowana, itp :-)
A u nas burza daje czadu, błyska się tak, że aż jasno się robi na dworze
Nasz piesio tak się wystraszył grzmotów, że znowu kojec rozwalił i uciekł 
Oliwce po półdniowym miauczeniu zebrało się na czułości i chce się non stop tulić
Do tego uciekły nam programy na Cyfrze i mój małż nie może oglądać meczu
bo oczywiście jak zwykle zapomniał zapłacić za Polsat i jak zwykle nam wyłączyli
A tak się cieszył że jeszcze na ZDF mecze puszczają a tu zonk 

A u nas burza daje czadu, błyska się tak, że aż jasno się robi na dworze

Oliwce po półdniowym miauczeniu zebrało się na czułości i chce się non stop tulić

Do tego uciekły nam programy na Cyfrze i mój małż nie może oglądać meczu

Myśmy wyszli na spacerek, ale deszczyk nas pogonił. A póżniej jak m wrócił z pracy, to pojechaliśmy do mojego taty złożyć mu życzonka (ma, podobnie jak Bodzia urodzinki).
:-)

Ja chciałam napisać, że najbardziej mi sie podoba ten pierwszy torcik i poczęstuje się, ale Maćkowi pozwoliłam powstawać buźki i powyłączał.Ale tu pustki:--(
Torta postawilam, alkohole i zadna sie ze mna nie napila:-(

Asiulinka to wszystkiego najlepszego dla Taty

Mnie sie tez pierwszy najbardziej podoba.Siedze na NK i czekam na wiadomosc od mamy.Spuchla jej noga i poszla do lekarza, do nocnej przychodni.Miala na NK napisac co i jak.A ja zaraz chyba padne...Jutro sie do babci wybieram

Mnie sie tez pierwszy najbardziej podoba.Siedze na NK i czekam na wiadomosc od mamy.Spuchla jej noga i poszla do lekarza, do nocnej przychodni.Miala na NK napisac co i jak.A ja zaraz chyba padne...Jutro sie do babci wybieram

Super! Gratulujemy Szymowi postępów.Szymek dzisiaj po raz pierwszy samodzielnie wstał na nóżki:-):-) - spryciarz, najpierw klęka a potem przytrzymuje się szczebelków w łóżeczku albo moich włosów w wersji na podłodze i staje
. ale o siedzeniu słyszeć nie chce
i znalazłam dwie dziurki w górnym dziąsełku więc na dniach powitamy kolejne kiełki:-):-)

dzięki za gratki a NK już polatałamMadzka hello
Dla Szymona gratulacje a dla Ciebie informacje,ze usmiechniete fotki na NK i jedz i pij![]()

u nas też coś wisi w powietrzy ale jeszcze nie ma burzy

męż mecza ogląda a ja chyba pójdę we slady Martyny i sobie luksusowe spa w łazience zafunduję

no z mama do południa i po południu ploteczki a na wieczór wypad nocny z mężem, a mama z LolkiemMoja mama sie do nas w sobote wybiera.....A ja bym kciala z mezem isc na jakas pizze alebo co...I jak to zrobic co by owca byla cala i wilk syty????????????

reklama
Podziel się: