reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wrocilam z Bytomia.I kocham konczyc 27 lat:-D:-D50 zl od babci i kolejna kiecuszka:tak:Moze by tak co roku....
Jutro jade do tesciowej na maszyne wiec tyz nas nie bydzie:rofl2:Moze sie stesknicie;-)
Madzka a ja tak bym kciala sie z Toba spotkac....

reklama
Madzka mnie tyz wcialo stronke:baffled::baffled:
Marta to weselnie tutaj sie zrobilo.Super fotki:tak::tak:Ja za tydzien byde sie bawic pierwszy raz:rofl2:Najbardziej sie ciesze,ze szwagierke zobacze(co slubuje w pazdzierniku) i babcie P.No Lolo zostaje z moja mama a na porawiny ze nami.No i co by sie nie okazalo,ze po weselu ostatni suwaczek sie zmieni;-);-)
Martyna no widzisz???Trza bylo intercyze podpisac.Kciuki trzymam.
Wiecej grzechow nie pamietam:rofl2:

"no córenia.......hmmmm....
czy ta seksowna kobieta na zdjeciach to moja maleńka córeczka ?????

i pomysleć że tak niewiele brakowało a mogłoby cie nie być.......

pokłon do wszystkich upartych lekarzy !!!!!!!

moje ty sexi szczęście.....

a w ogóle to czy ty masz jakieś wady ????
piękna ,mądra ,gospodarna,dobra.......

no wiem .....zbyt ufna.....to może być wada

KOFAM CIE BODZIAKU "
Moja kochana Mamusia mi taki komentarz we profilu dodala...Oczka mam pelne lez...

Madzka a ja tak bym kciala sie z Toba spotkac....
no ja właśnie też i dlatego se w brodę pluję że mój męż już dwie godziny w Chorzowie się rozbija a ja w domku w Łodzi siedzę:-:)-(

"no córenia.......hmmmm....
czy ta seksowna kobieta na zdjeciach to moja maleńka córeczka ?????

i pomysleć że tak niewiele brakowało a mogłoby cie nie być.......

pokłon do wszystkich upartych lekarzy !!!!!!!

moje ty sexi szczęście.....

a w ogóle to czy ty masz jakieś wady ????
piękna ,mądra ,gospodarna,dobra.......

no wiem .....zbyt ufna.....to może być wada

KOFAM CIE BODZIAKU "
Moja kochana Mamusia mi taki komentarz we profilu dodala...Oczka mam pelne lez...
piękne:tak::-):-):-):-):-):-):-)

zaśpiłam Szyma;-)opuściłam mu łóżeczko na ostatni pozim bo jak się zaparł z tym wstawaniem to mało brakowało a by fiknął:baffled:chyba normalnie sobie pifka naleję:confused:ale duchota.........

Madzka no duchota.....A ja kupilam dzis Mlodemu okularki.Sprobuje mu fotke zrobic i wrzucic.Zaniedbalam sie cos z fotkami.Czasu troszku brak zeby usiasc i je porobic.I weny brak...Przydalby sie dzien deszczowy:tak::tak:

reklama
Do góry