reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ide spac...Moze dzis Lolek nie bedzie sie budzil...
Dobranoc, karaluchy pod poduchy, jak byda gryzc nie pukac:rofl2::rofl2:

Dobranoc, karaluchy pod poduchy, jak byda gryzc nie pukac:rofl2::rofl2:
:rofl2::-D:-D:-D
mój męż palił odkad skończył 16 lat, ale jak zaszłam w ciążę to rzucił:tak::tak::-):-)

ja też pomykam urwać coś dla siebie z tego wieczorku samotnego;-):laugh2:

Słodkich i różowych snów
biedronkadobranocua5.gif

A tam z ciotkami, Lolo chciał na gadulcu jakąś bajerę z Oliwianką pocisnąć :-D

Jestem w totalnym szoku :szok: Oliwiucha nadal bez smoczka :szok: I nawet się nie dopomina za specjalnie :szok: Jej, ale fajnie :tak: już nie trzeba będzie przekopywać wszystkich pokoi bo smok się gdzieś zawieruszy :-D Bomba :laugh2:

No, do jutra, Kobitki. Na mnie już czas:tak:

Madzka zadroszcze Ci...Moj jak mnie podrywal to sie nie przyznal,ze kurzy:no::no::no:Dopiero jak mnie rokochal w sobie:happy2:A on srednio palenie chce rzucic bo u niego cala rodzina kurzy...I moja tesciowa i w ciazy palila, i szwagierka tez...Wiec"czym skorupka za mlodu..."A ja pilnuje zeby przy nas nie aplil ale roznie to bywa...To jest jego najwieksza wada i najczestszy powod klotni:-:)-(
A tera to juz naprawde ide nyny...Chyba...

reklama
Do góry