reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i dobrze:tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

zapomniałam: Bodzia a cóż to za tajemniczy i przystojny mężczyzna Cię wyhaczył na tym spacerze, bo w tych okularach to go nie rozpoznaje zupełnie:no:;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Supcio:-):-):-)
Widzisz ja taka sympatyczna jezdem,ze tacy mali przystojni mezczyzni sie mnie trzymaja:-D:-D
A okularki Lolo lubi i nawet nie sciaga.Moze dlatego,ze ja mam:-D:tak::tak:
Marta podrzuc ziemniaczkow...Bo zjadlam omleta ale nadal mie ssie:baffled::baffled:

reklama
Witajta Lachony Koffane!
Melduję posłusznie że żyjemy do nadal:tak: Plecki mam opalone, dzieci wybiegane i zadowolone:-D No tylko zasmarkane są nadal:wściekła/y: Ja wrócę chyba szersza o parę kilo bo ciotka nas tak karmiiiiiiiii:-p ale z jednego się cieszę bo Adrianek zajada aż mu się uszy trzęsą:laugh2: Dobra to na tyle. Odmeldowuje się i idę kąpusianko zaliczyc. A potem horrrrrrrorrrrrr:happy2:
Buziaczki dla wszystkich;-)

Ptaszyno, tęskno i smutno :-( nam tu bez Ciebie :-( Ale fajnie, że macie mały relaksik :tak: No i zazdroszczę opalonych plecków :-p

Moje dziecię nadal bez smoka :szok: JUPIJAJEJ :-D

Bodzia, zięcia mam cudnego, tylko obawiam się sporej konkurencji dla Olinki :baffled:

No i się Wam pochwalę - nie wiem kiedy, nie wiem jak, ale schudłam 4 kg :-D Jak dietę stosowałam to tyle nie schudłam, a tu nagle taki zonk :laugh2:

Kurczę, dzisiaj zrobiłam przelew za aparat i mam nadzieję, że w poniedziałek go dostanę. A jak nie, to nigdzie we wtorek nie wyjeżdżam tylko będę czekać.

Szkoda tylko że póki co nikt nie chce kupić mojego Fuji S6500fd :-( Nawet jeszcze na gwarancji jest :blink: Może któraś z Was chętna?? Chcę odsprzedać : ww. aparat, skórzany futerał Fuji, kabel, 4 baterie AA akumulatorki, kartę pamięci i może jeszcze coś by się znalazło ;-)

Hej dziewczyny!

Tak wpadłam zajrzeć w stare kąty i okazało się już prawie nikogo tu nie znam :no:

Sikoreczka, Bodzinka, Asiulinka ale Wam dzieciaczki urosły :tak:, śliczne :-)

Jakieś 1000 stron temu pokazywałam Wam krzesełko do karmienia formy Coneco i ktoś prosił o opinię na ten temat:
No to proszę - krzesełko jest świetne :tak:, mocne, solidne i wygląda na to że wygodne bo Mały lubi w nim siedzieć :happy::tak:. Na 100% polecam :tak:

jak przeglądałam posty co mi wpadło w oczy "botwinka mniam mniam" - też lubiłam ale do wtorku, jak sobie przypomnę jak mnie :baffled::baffled::baffled::baffled:, cały wieczór się z kibelkiem całowałam :baffled:, masakra

a u mnie jeszcze zapalenie ucha u Dawidka ale już raczej zmierza ku końcowi, na szczęście bo było niewesoło :-(

to tyle z mojej strony jutro rano jadę na działkę i jak wrócę to może zajrzę ale to będzie koło wtorku, PA PA

reklama
Iwonka alez my za Tobom tesknim:tak::tak::tak::-D:-D:-DBuziaczki dla calej Waszej trojeczki:-D:-DI wypoczywajcie nadal:-):-)
nooooooooom:tak::tak::-):-) tyż mi tęskno po Tobie Sikoreczka:happy2::happy2:

Moje dziecię nadal bez smoka :szok: JUPIJAJEJ :-D
Brawa dla Oliwianki - zuch dziewczynka:tak::tak: no i dla mamusi z powodu nieznośnej lekkości bez 4 kilo też;-):laugh2::laugh2:

Pierwsza.Jedzeimy dziś na wieś.Do wieczorka.
miłego łączkowania na wiosce:-):-)

Hejko
Ja urzadzam PPD i ide do sklepu a potem robie sie na bostwo:rofl2::rofl2:I gdzies wychodzimy sobie:tak::tak:
no Bodzia udanego popołudnia i wieczoru. Tylko żebym jak wrócę nie zemdlała jak nowy suwaczek będzie;-);-):laugh2::-p

Ja obudziłam się z wczorajszym bólem głowy. Będzie mnie migrena toczyć jeszcze z dzień dwa:baffled::angry:. Wczorajszy wypad na zakupy całkiem owocny bo za żakiet kupiłam sobie spodnie, dwie bluzki i japonki:tak::tak:
My zaraz śmigamy na wiochę na dwa dni także się odmeldowuje do poniedziałku. a we wtorek na 3 dni zmykamy do rodziców z Szymem:-):happy2::happy2:

Bodzineczko życzę Wam na tę 5latkę zrozumienia wzajemnego, chwil błogiego uśmiechu i spełnienia, niegasnącego żaru przy którego cieple dorastać będzie Lolek i jego siostrzyczka
bear4.gif

Ostatnia edycja:
Do góry