reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heloł Lachony!
Żyjemy,Jul ślicznie chodzi a dzisaij dostał nagrodę z konkursu Nestle FARMA MISIA:tak:.Olek na wsi u dziadków już tydzień siedzi a ja nie mogę zebrac się do pisania pracy:no:.Julowi wychodzi prawa dolna 4,trochę śmjiesznie to wygląda bo 2 i 3 nie ma:-D.Sezon ogórkowy zaczęty,już 20 kilo przerobiłam .Trzymta się.

Nie pisałam wcześniej o moich trojaczkach, bo nie było okazji. Teraz to nadrabiam. Przez te bliźniaki zapomniałam dodać, ze mają siostry i brata.

No tak każde dziecko jest inne. Moje trojaczki przytyły przez 4 tygodnie 500g i 15 cm urosły.
Gosia przytyła przez 12 dni już 220 g a Natalka 150 g. Położna była u nas i ważyła je. Mówiła, że Gosia dobrze a Natalka trochę za mało. Mam ją częściej karmić.

Tak sie zdarzyło. Ojcowie dzieci mają je gdzieś. W ogóle nimi się nie interesują. Jestem sama a dziadkowie mi dużo pomagają. Teściowie bliźniaków też często przychodzą i też pomagają. Zajmą się 3 i mogę coś zrobić.

dziadkowie mi pomagają a teraz również teściowie od ojca bliźniaków
choruje na ta chorobę co wam pisałam
nic u mnie nie wiadomo
przy tej chorobie cuda się zdarzają
nie wiesz w ogóle kiedy masz cykl a kiedy nie
miesiączki zawsze miałam 2 - 3 dni
może dla Was to dziwne
dla mnie nie, jak nie dostałam okresu dla mnie nie było dziwne
ja ciągle dostawałam nie w terminie albo w ogóle nie dostałam
leczę się hormonalnie i tak to nic nie daję
tylko tyje i to wszystko
sama byłam zdziwiona, że znowu jestem w ciąży
myślałam, ze znowu nie dostałam okresu bo hormony zwariowały
brzuch i piersi bolą mnie cały czas nawet jak nie byłam w ciąży również
jak w ogóle dzieci można mieć co pół roku
jedno w styczniu a drugie w grudniu
ja mam po 10 miesiącach to nic takiego
tak to już jest przy PCO nic nie wiadomo

Cisowianko coś mnie bardzo dziwi dlaczego dopiero teraz przypomniałaś sobie o trojaczkach ? jak nie było okazjiii :confused: jak stukasz w klawiaturkę średnio koło 20 postów dziennie? i jak się przedstawiałaś to na początku nic nie wspomniałaś o nich? a dziś patrzę a tu dopisane i to właśnie dziś ...:sorry2: :shocked2:
poprostu mnie to baaaardzo dziwi ...:dry::confused:

reklama
Hmmmmm zastanawiające...jak ja urodziłam Kube na sex nie miałam ochoty bo padałam na twarz a Ty już miesiąc po urodzeniu trojaczków Cisowianka? I to jeszcze z nowym facetem.....powinnaś się więcej szanować..o ile to co piszesz to prawda. I to jej sprawa dziewczyny.

Dziękuję Wam za pamięć. Brzuszek rośnie :-) A ja chudnę przez mdłości ...
Bodzia ależ wytrwała jesteś z tym cycowaniem :-) Ja za jakieś 7 mcy też zacznę ;-)

Do góry