reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

E tam...chudzinka byłaś ja do 94 dobiłam i wygladałam jak średniej wielkości słoń:-D:-D:-D:-D
:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D coś mi się kojarzy jak prze mgłę ,że Ptaszyna nasza mówiła, ze jak słonik wyglądała w ciąży:dry::dry::-D:-D ale nigdy kobieta bardziej seksownie nie wygląda niż z tymi wszystkimi extra kilosami:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hmm tez sobie poczytałam posty Cisowianki...Biedna nie wie dokładnie ile ma dzieci..Najpierw pisze w drugim pscie,że ma trojaczki, data porodu 3 lipca a potem tylko o bliżniaczkach pisze...A w ogóle to dziwnie pisze...Sama nie wiem co o tym myślec...

jeśli mas trójkę dzieciaczków 10 miesięznych to chyba przy dwójce kolejnych nie zadajesz podstawowych pytań jakie rodzą się w głowie pierworódki:dry::dry:no i fakt jest taki - przy piątce dzieci MAŁYCH , w tym dwójka w wieku rozrabiającym chyba się nie da siedzieć na kompie. no chyba, że ma się turbodoładowanie i genialne zarządzanie czasem:dry::sorry2:

Ostatnia edycja:
A to jeszcze raz ja :-) pani cisowianka, to troll jak sie patrzy :oo2:
Ludzie takie rzeczy robia z nudow, lub...... maja jakies zaburzenia psychiczne. Przypisuja sobie roznego rodzaju problemy, w ten sposob probujac zwrocic na siebie uwage. Smutne... ale niestety takie sa fakty.

A ja ogarnelam chalupke, zrobilam obiadek, dzis mam spagetti to szybciutko, bo to taki gotowy sos.... co sie bede przemeczala :sorry: i teraz popija herbatke i powinnam isc na spacer z Jedrkiem, ale bede dzis wyrodna matka i nie przewietrze moje potomka :zawstydzona/y:

no właśnie...jak ja bym miała 5-cioro dzieci poniżej roku to bym placem do d.... nie trafiła ;-) Ja też looknełam na jej posty i informacja o trojaczkach pojawiła się dziś (zobaczcie kiedy edytowano post podświetlić trzeba pod linią text)https://www.babyboom.pl/forum/2488441-post80.html
Ja nie wiem po co tacy ludzie tak mieszają na forach?
nuda albo brak życia prywatnego:dry::dry: 21 postów na dzień to całkiem niezły wynik jak na mamę 5 maluszków. ale ja już nie kumam. najpierw pisze, że urodziły się niedawno bliźniaczki a trójka już była, a w linku od meg sprzed tygodnia pisze, że w brzuszku ma dwójkę:confused::eek:gupia jakaś jezdem i nie kumata

Sewa jeszcze nikomu z jednorazowego braku wietrzenia nic nie było:no::no: no chyba, że jest to mój Szym - wtedy chałupa w posadach się trzęsie:-D:-D

reklama
Ja to się zastanawiam czy to nie jakies małolaty, och przepraszam, Młode Dziewczęta nie siedzą i się nie bawia dobrze naszym kosztem.Jak urodziła też się pląta.No i rzeczywiscie....Sama nie wie ile ma dzieci, które się kiedy urodziły i czy jest w ciazy czy nie:eek::eek::eek::eek:

Do góry