E tam...chudzinka byłaś ja do 94 dobiłam i wygladałam jak średniej wielkości słoń![]()

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
E tam...chudzinka byłaś ja do 94 dobiłam i wygladałam jak średniej wielkości słoń![]()
no właśnie ja też o tym. poza tym jak możesz zapomnieć o TRÓJCE szkrabówPytania jakie zadaje, jak na matke trójki już odrośniętych odrobine są hmm dziwne![]()
nuda albo brak życia prywatnegono właśnie...jak ja bym miała 5-cioro dzieci poniżej roku to bym placem do d.... nie trafiła ;-) Ja też looknełam na jej posty i informacja o trojaczkach pojawiła się dziś (zobaczcie kiedy edytowano post podświetlić trzeba pod linią text)https://www.babyboom.pl/forum/2488441-post80.html
Ja nie wiem po co tacy ludzie tak mieszają na forach?