reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć kobietki ;-)

czy mogę sie do was wprosić :-) też jestem mamą która siedzi w domu z córeczką :tak: raz wydaje mi sie że to idealna sytuacja a czasami mam dość i chciałabym uciec :zawstydzona/y: pozdrawiam was wszystkie :-)

edit.
a co do tej panny od 5 dzieci to widzę że ona na każdym wątku wywołała takie zamieszanie : ) chyba jej o to właśnie chodziło ; ))

reklama
Cześć Lasencje!

U nas od rana nie ma słoneczka, taki szary dzień, aż wstać mi sie nie chciało.
Dziś przyjadą wiśnie więc będe bawiła się w zaprawy, ale mam nadzieję że uda mi się tu zaglądać.
Bodzinka widzę że Ty już od samiutkiego ranka tu biegasz;-):happy2:

Diankus witamy:tak::-)

Właśnie skończyłam gotować gulasz z serduszek i mmmmmm pychotka..Dawno juz mi się tak nie udał:tak::-D:-D
A właśnie ciekawe co u Leiki i Pychy:confused::confused::confused:O i nnych mamach nie wspomniawszy:-:)-(Ewcia, Jasina, Aluśki dawno nie było...
KOBIETKI GDZIE SIĘ POCHOWAŁYŚCIE...

Hej koleżanki!

Widzę że Kaśka się pożegnała. Witam nową mamusię z córeczką :-)
Widzę że sprawa z Cisowianką wyjaśniona...ale kłamie i chyba nie zamierza napisać prawdy. A przeprosin nie przyjmujemy, bo nieszczere.

A w tv Arabela na Polsacie :-) Kultowa baśń :-)

Cześć Dziewuszki :-)
widzę że troche szumu było przez tą cisowianke hi hi:-D
ooo i nowa koleżanka Diankus ... Witam :tak:
u nas chmurkowato ale ciapło zobaczymy co dalej....

wczoraj oprucz odwiadzin kumpeli to pod wieczór wyskoczyliśmy z mężusiem na urodzinki innej kupeli raptem 3 godzinki ale fajno było
i muszę się przyznać że se wypiłam :szok::shocked2: pare drinów a dawno tego nie robiłam więc rezultat był jeden ululałam się nieźle :baffled::szok::-D
dobrze że Korduś oprucz cyca jada inne rzeczy ......

reklama
Hej kobietki :-)

No wczoraj myślałam, że mnie normalnie trafi jak nie mogłam dostać sie na BB:wściekła/y:.

Witam nową mamuśkę :-).

megusek Ty masz prawo nie wstawać nawet przez cały dzień :tak::-).

Bodzinka :baffled: jak ja nie lubię serduszek :baffled::rofl2::no2::baffled:.

Ja to jestem już uzależniona od BB- dzień muszę zacząć od zaglądnięcia tutaj, no chyba, że m. w domu, to czas zarezerwowany dla niego :-p.

Madźka nie poczytałam bajki, bo wolałam wystawić nos na zewnątrz :-p.
Dzisiaj to nadrobię :tak:.

Do góry