reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
O tak dokładnie o ten dział chodzi
Ja niestety też nie znam tych zasad
a udzielam się chyba w tym towarzystwie najdłużej

sikoreczka79
Fanka BB :)
Jeśli o mnie chodzi to możemy się w naszym towarzystwie Lachonowym zamknąc;-)
Niom, dłuzej niż jaO tak dokładnie o ten dział chodziJa niestety też nie znam tych zasad
a udzielam się chyba w tym towarzystwie najdłużej
![]()

Ale to chyba moderator musi zrobicJeśli o mnie chodzi to możemy się w naszym towarzystwie Lachonowym zamknąc;-)

EWCIAAAAAAAAAAAAAAAAAA
No i reszta Domówek musi sie zgodzic,żeby kikogo nie poimnąc

ja to sobie tak myślę,że te pół roku temu to jabyłam nowa i jak se pomyślę,że jestem bądź byłam testowana to

ale z drugiej strony to piszemy sobie o wszystkim,pokazujemy zdjecia zakupy etc.,cieszymy się wspólnie i wyżalamy się nawzajem i jak w tym ma uczestniczyć taka bądź inna cisowianka to

więc jestem za

agga143
Entuzjast(k)a
Wpadam tylko na chwile, ale jak co to ja za 

agga143
Entuzjast(k)a
Ja też za jak taka świeżynka jak ja ma prawo głosu![]()
No właśnie, ja też jestem świeżynka

reklama
aneta456
kocham i jestem kochana
Ale tu u was fajnie i wesoło.Ja dopiero przez cisowiankę trafiłam na ten wątek.
Przyznam szczerze że trochę szpiegowałam bo od początku wydała mi się jakaś dziwna,a jak trafiła do nas sierpniówek to musiałam ją prześwietlić.Jestem zarejestrowana od lutego ale działałam na sierpniówkach 2007 i trochę na niemowlakach.
Zastanawiałam się czy mogę do was dołączyć bo też jestem mamą siedzącą w domu ale widzę że łatwo nie będzie,jeśli w ogóle istnieje szansa.
Przyznam szczerze że trochę szpiegowałam bo od początku wydała mi się jakaś dziwna,a jak trafiła do nas sierpniówek to musiałam ją prześwietlić.Jestem zarejestrowana od lutego ale działałam na sierpniówkach 2007 i trochę na niemowlakach.
Zastanawiałam się czy mogę do was dołączyć bo też jestem mamą siedzącą w domu ale widzę że łatwo nie będzie,jeśli w ogóle istnieje szansa.
Podziel się: