reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mnie to raczej chodzilo,zeby nowa mama popisała, tydzień dwa na otwrym i ja na zamkniety brac...Bo jak widac kłamstwo ma, krótkie nogi i szybko na jaw wychodzi...

reklama
O tak dokładnie o ten dział chodzi:tak: Ja niestety też nie znam tych zasad:no: a udzielam się chyba w tym towarzystwie najdłużej:dry:
Niom, dłuzej niż ja :tak::tak:No bo wiesz my oszutki jezdeśmy i ja nie wiem..Fotki ze spotkania to oszukańczo żeśmy przerobiły:-p:-p

Jeśli o mnie chodzi to możemy się w naszym towarzystwie Lachonowym zamknąc;-)
Ale to chyba moderator musi zrobic:confused::confused::confused:
EWCIAAAAAAAAAAAAAAAAAA
No i reszta Domówek musi sie zgodzic,żeby kikogo nie poimnąc:tak::tak:

ja to sobie tak myślę,że te pół roku temu to jabyłam nowa i jak se pomyślę,że jestem bądź byłam testowana to:angry::angry::angry:ale z drugiej strony to piszemy sobie o wszystkim,pokazujemy zdjecia zakupy etc.,cieszymy się wspólnie i wyżalamy się nawzajem i jak w tym ma uczestniczyć taka bądź inna cisowianka to:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:więc jestem za

Anula z tego co wychodzi to my wszystkie testowane jesteśmy:dry::dry::dry::dry:A ja nikogo testować nie chce...Ale potem to strach:-:)-(Bo ktos nasze zaufanie nadużył:-:)-(

reklama
Ale tu u was fajnie i wesoło.Ja dopiero przez cisowiankę trafiłam na ten wątek.
Przyznam szczerze że trochę szpiegowałam bo od początku wydała mi się jakaś dziwna,a jak trafiła do nas sierpniówek to musiałam ją prześwietlić.Jestem zarejestrowana od lutego ale działałam na sierpniówkach 2007 i trochę na niemowlakach.

Zastanawiałam się czy mogę do was dołączyć bo też jestem mamą siedzącą w domu ale widzę że łatwo nie będzie,jeśli w ogóle istnieje szansa.

Do góry