reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

podeślij nam troszku kaszki z malinkami , mniam :tak:
moje dziecię zeżarło wszystko:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale jutro będzie z jagódkami:-):-)

Bodzinka chyba raczej nie podpowiem że mam tam rozwiane włosy i jestem z gdańska ....

a tak wogóle to możecie mi mówić Jola
szkoda że tak daleko mieszkacie :-( bo co by było jakbyśmy się kiedyś na spacerek wybrały to wesolo by było napewno :tak:

Aga, Krzymka poproszę namiary na profile:tak::tak:

Juz niaktualne, już zlokalizowałam:tak::tak:
Dziewczyny związku z aferą cisowianka, przeszł mi myśl,przez głowe, żeby nas zamknąć....Zrobic wątek jeden otwrty do "testowania" swiezej krwi;-)A reszte pozamykac...Taką sugestią rzucam, co by ja rozpatrzyło grono Lachonic...

Jeśli o mnie chodzi to możemy się w naszym towarzystwie Lachonowym zamknąc;-)

ja to sobie tak myślę,że te pół roku temu to jabyłam nowa i jak se pomyślę,że jestem bądź byłam testowana to:angry::angry::angry:ale z drugiej strony to piszemy sobie o wszystkim,pokazujemy zdjecia zakupy etc.,cieszymy się wspólnie i wyżalamy się nawzajem i jak w tym ma uczestniczyć taka bądź inna cisowianka to:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:więc jestem za
dokładnie dokładnie:tak: jezdem za:tak::tak::tak::tak::tak:

słuchajta baby ja to nie wiem co z moją Emilką będzie bo męż mi dzisiaj kostium bikini kupił:szok::baffled: i karze przymierzać:-D:-D:-D:-D

reklama
Aneta WITAJJJJJJJJJJJJJJJJ
Sądząco po ilości postów i tym gdzie piszesz nie będzmiemy Cie podejrzewać.
Znikma na razie:tak::tak:

witajciee
ostatnio brak czasu bytu wpadac i tak na spokojnie wpisac coś
ale widze że było wesoło jzu wszędzie głośno sie robi o cisowiance :)
co za baba poszalała ale myśle że choroba głowy jej pomogła :p

my z utęsknieniem wyczekujemy sierpnia na razie nei wiemy czy tatuś tez zjedzie bo musi skończyć zlecenie a znając jego to powie że nie zdążył chcąc zrobić niespodziankę
pogoda sie psujee ciągle pada
na działce wsio szybko rośnie więc jest troszkę pracy

jest może jakaś z trómiasta ?
ja zaa wejherowa

pozdrawiam was babeczki

moje dziecię zeżarło wszystko:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale jutro będzie z jagódkami:-):-)

Ooooo jeszcze lepiej jagódki mniam :tak:, ale nie będe Was obżerać i zrobie sobie jutro kaszeczkę z borówkami z ogrodu ;-) , boś mi apetytu wielkiego kobito narobiła :tak::tak::-D:-D

Aga, Krzymka poproszę namiary na profile:tak::tak:
Madźka lepiej Ty mi daj namiary na siebie bo ja coś znowu sknocę :baffled:, zawsze wychodzi mi nie tak jakbym chciała, taka gapka ze mnie :-D:-D

Bodzinka mamy chyba podobne zmywarki :tak: bo moja też rocznik 81 ;-):-D

Aneta witaj :-)

My już wyspacerowane i wykompciane :-).
Spotkałam kumpelę i sie troszkę zagadałyśmy :-p.

Dziewczynki mi tam obojętne czy domówki będą zamknięte czy nie, bo z tego co zrozumiałam już jakiś zamknięty wątek macie. Ale jestem skłonna się przychylić do Waszych postanowień pod warunkiem, że dacie mi dostęp do zamkniętego :-p, jeżeli oczywiście zasłużyłam :-p.

Oj kobietki ja byłam u sąsiadki pożyczyc jej laktator...Serce się kraje jak się na nia patrzy...Przy piersi jej mała Wiktoria umarła...Wiktoria Weronika...:-:)-:)-(

Bodzia Nie doczytałam o tej twojej sąsiadce :-(. Aż ściska w sercu... Taka tragedia...:-:)-:)-(

Ja już uciekam, bo m. zaraz z roboty wróci i trza mu korytko pod nos dać :-p.
Śpijcie smacznie i spokojnie :tak:.

Wiecie czo moja córa jest niezniszczalna:baffled: Cały dzień nie spała na wysokich obrotach była i dopiero teraz raczyła paśc:szok: Chyba też gdzieś red bulla popija:sorry2:A jeszcze nie wiem czy się pochwaliłam: Madzia układa i śpiewa piosenki:tak::-D Normalnie jesteśmy poskładani jak chodzi i sobie pośpiewuje. Ostatni szlagier brzmiał tak: Mama moja mama cyca ma! Cyca mój, cyca mój!:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
My z chęcią i otwartymi ramionami witamy nowe mamusie:tak: Im nas więcej tym weselej:tak: Piszcie dziewczynki dużo i często;-):-D
Bodzia to takie smutne:-:)-:)-(

Do góry