reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj kobietki ja byłam u sąsiadki pożyczyc jej laktator...Serce się kraje jak się na nia patrzy...Przy piersi jej mała Wiktoria umarła...Wiktoria Weronika...:-:)-:)-(
boshe:-(

A jeszcze nie wiem czy się pochwaliłam: Madzia układa i śpiewa piosenki:tak::-D Normalnie jesteśmy poskładani jak chodzi i sobie pośpiewuje. Ostatni szlagier brzmiał tak: Mama moja mama cyca ma! Cyca mój, cyca mój!:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:Sikoreczka normalnie leżę i nie mam siły się ruszyć:-D:-D:-D:-D

Krzymka chyba cię zaprosiłam do znajomych, ale głowy se nie dam urwać, że to Ty:dry::dry:

No więc moje drogie. kostium pasuje:dry: i coś mi się widzi, że dzisiaj w nim śpie:-p:-D:-D
Szymek dzisiaj na 9 miesięcy został pozbawiony biegunów w łóżeczku:tak: już od dawna przy przebudzeniu wystarczy go pogłaskać po pleckach i zasypia, a odkąd zaczął stawać i szorowować po całym łóżeczku to opcja bujania była najzwyczajniej w świecie niebezpieczna:sorry2:jagódki z jogurtem szmam komu jeszcze:confused::confused:

proszę koffana
Boruvky.jpg
a jogurt we własnym zakresie bo mi wyszedł:sorry2::sorry2:;-)

reklama
Do góry