reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja jeszcze nie śpię tylko się przekopywałam przez wątek bo dopiero wieczorem komputer włączyłam.
Widzę że cisowianka dalej się przewija, ale zadymę kobieta zrobiła. Pa pa idę spać.

PS ja też chcę z wami do zamkniętego!!! Nie zostawiajcie mnie!!!:-:)-:)-(

reklama
Bodzia to straszne
Madziu wszystkiego naj naj dla Szymcia na 9 miesięcy bom nawaliła ciut z życzeniami:tak::tak::tak:
Sikoreczka nagraj mała i wal do radia z takimi tekstami to nawet muzy nie mui być:tak::tak::tak:Tekst jest poprostu bosssssssssssski:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Byłam w tescu na zakupach w końcu sama oczywiście ale kupiłam zarypisty środek na kamień etc.Made in tesco ale działa nieziemsko:tak::tak::tak::tak:To se poprawiłam humor bo samo się posprzątało:tak::tak::tak::tak:
Teraz mykam spać
Dobranoc spokojnej nocki Lachonki

No prosze beze mnie się piło.Nu, nu dziewojki:no::no:
Iwonka tekst Madzi bossssski.:-D:-D:-DGwiazda nam rośnie.Tylko niech o cioteczkach nie zapomni jak słwana sie stanie:tak:
Kobietki ja Was wszystkie zamkne, sprawy nie ma:-p:-p:-p
Madzia cioteczka zawalił ale dzis Szymkowi misia przesyła:tak:

Cześć Wam Kobitki

A u nas znowu pochmurno :no: kiedy wróci słoneczko ?:-(

Sikoreczka no to córcia prawdziwa artystka jest, gwiazda z niej będzie :tak:, napewno superrrr ta pioseneczka brzmiała, uwielbiam jak dzieciaczki same wymyślają piosenki :tak::-D;-)

Madźka dla Szymka całuski i wszystkiego naj :tak:

Bodzia a Ty jak zwykle ranny ptaszek i pierwsza na BB :-D

Cześć
my też już obudzeni niestety,Staś zarządził pobudkę ale może i dobrze:tak::tak::tak::tak:
Zaraz się umyjemy ,ubierzemy zjemy śniadanie i lecimy na zakupy,do hurtowni paznokciowej i do mięsnego.
A poza tym padam na twarz

Heja banana z rana :-)
spóźnione dla Szymka :tak:
ja jak zwykle od samego rana na nogach :tak: Kordinek dopiero przysypia to będę miała chwilkę dla Was Kobitki :tak:

madzia27 co do dzieci to jestem pewna że jedno ha ha :-D chyba że moojego męża zaliczę jako drugie bo czasami tak właśnie się przy nim czuję - jak matka dwójki dzieciaków :-D:-D:-D

Bodzinka ja się wpraszam na kawkę :-)

1619_2005-0181.jpg

Proszeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mały Ludż śpi:-DWięc mam czas tylko dla was.Wieczorkiem sprzątnełam, obiad od wczora jeszcze tylko odkurzyc ale jak Ludz wstanie.No i pranie...

reklama
Do góry