reklama
ale ja proszę z mlekiem ;-)
ja dziś muszę zrobić obiad niestety
królik fuuu
to dla P. ja zjem zupkę tylko :-)
nareszcie sie przejaśnia, mam nadzieję że już padać nie będzie bo mam dość siedzenia w 4 ścianach
wczoraj 3 razy szłam do sklepu - co wyszłam przed dom lało
no i mi admin neta wyłączył bo grzmiało 
więc zostało tv ale dekoder też nie działał wrr bo burza
i tylko z naziemnej - moda na sukces
i na dodatek moje dziecię strajk z jedzeniem i się naprodukowałam żeby trochę rybki wsunąć do buzi ;-) skończyło sie na tym że rybka była ale na mnie
eh mała wariatka 
edit.
Bodzinka to z pralką jest najlepsze
ja dziś muszę zrobić obiad niestety

nareszcie sie przejaśnia, mam nadzieję że już padać nie będzie bo mam dość siedzenia w 4 ścianach

i na dodatek moje dziecię strajk z jedzeniem i się naprodukowałam żeby trochę rybki wsunąć do buzi ;-) skończyło sie na tym że rybka była ale na mnie

edit.
Bodzinka to z pralką jest najlepsze
Niom fajnie się czasem do czegoś przydać:-)Bodzinka dzięki właśnie mi przypomniałas o praniu
idę nastawić praleczkę![]()

No u nas też chłodek...Ale nie pada także dla mnie O.K.Wczoraj mój synio się żart zrobił.Najpierw z tatą mielone, ziemniaki i buraczki, siedzac u taty na kolnach.Ja to zobaczyłam to taka fala wzruszenia i miłosci mnie zalała..A zaraz potem ze mną makron z gulaszem.
Właśnie kobitki czy Wasze dzieciaki tez wolą z Waszych talerzy jeść?Bo Lolo nawet jak ma to samo to woli od nas niz ze swojej miseczki
Właśnie kobitki czy Wasze dzieciaki tez wolą z Waszych talerzy jeść?Bo Lolo nawet jak ma to samo to woli od nas niz ze swojej miseczki

reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Hej lasencje :-)
No widzę, że wieczorkiem jakaś mała imprezka była
;-).

.
Madźka spóźnione życzonka dla Szymcia na 9 miesiączek :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).
U nas też chłodno i wilgotno. Chyba dzisiaj przymusowo w domku zostaniemy, bo aż nie chce się wychodzić
. Zakupy wczoraj zrobione, więc dziś nie trza iść
.
Na gazie żureczek się gotuje, mniammmm :-)
No widzę, że wieczorkiem jakaś mała imprezka była

Wiecie czo moja córa jest niezniszczalnaCały dzień nie spała na wysokich obrotach była i dopiero teraz raczyła paśc
Chyba też gdzieś red bulla popija
A jeszcze nie wiem czy się pochwaliłam: Madzia układa i śpiewa piosenki
Normalnie jesteśmy poskładani jak chodzi i sobie pośpiewuje. Ostatni szlagier brzmiał tak: Mama moja mama cyca ma! Cyca mój, cyca mój!
![]()

Załapę się jeszcze na kawkę ??? Plisssssssssss ;-)A bo jak wstajesz o 6 a przed 7 chopa do pracy wyganiasz to potem trza psiapsiółki odwiedzic.Kawy???????????
Mi Liwka je ze swojego talerzyka i czasami coś skubnie z mojego czy m., ale najchętniej je jak jemy wszyscy wspólnieWłaśnie kobitki czy Wasze dzieciaki tez wolą z Waszych talerzy jeść?Bo Lolo nawet jak ma to samo to woli od nas niz ze swojej miseczki![]()

Madźka spóźnione życzonka dla Szymcia na 9 miesiączek :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).
U nas też chłodno i wilgotno. Chyba dzisiaj przymusowo w domku zostaniemy, bo aż nie chce się wychodzić

Na gazie żureczek się gotuje, mniammmm :-)
Podziel się: