reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Zuzkus to roboty miałaś, współczuje ale już po , buziaki dla maleństwa
ja tam nigdy nigdy biby nie robiłam czy chrzest czy komunia.... tyko chrzestni i to wsio ....
ja nie miałam wyjścia, taki zwyczaj

to znaczy chrzciłam i komunia była tylko impry nie robiłam tylko ciacho kawa i tyle bo jak bym miała nawet najbliższych zaprosić to by w mieszkaniu u mnie się nie pomieścili
za dużo ich
urodziny też często na dwie zmiany robię
...
właśnie niedługo roczek Kordianka a juz mi głowa pęka pierwsza tura chyba w piątek 25tego bo szwagierki na pielgrzymkę idą a następna w środę 30tego kiedy naprawdę przypadają
no to teście, siorki i mama będą
kurcze potem w sierpniu Remka urodziny a we wrześniu Dominiki normalnie osiwieje

właśnie niedługo roczek Kordianka a juz mi głowa pęka pierwsza tura chyba w piątek 25tego bo szwagierki na pielgrzymkę idą a następna w środę 30tego kiedy naprawdę przypadają

kurcze potem w sierpniu Remka urodziny a we wrześniu Dominiki normalnie osiwieje

sikoreczka79
Fanka BB :)
Witajcie!
Pospacerowalim, pogoda jest doprawdy dziwaczna
Słońce grzało aż miło a zaraz potem zimny wiatr zawiewał
No ale dzieciarnia się dotleniła i jest troszkę grzeczniejsza.
Idę teraz robic jedzonko i kawkę. Komu kawyyyyy?
Pospacerowalim, pogoda jest doprawdy dziwaczna

Idę teraz robic jedzonko i kawkę. Komu kawyyyyy?

sikoreczka79
Chmury są "super"
a dzieciaczki masz czaderskie:-) Widzę że synio już jogę cwiczy

Hej ja mam dopiero chwilę spokoju.Poszłam dziś ze Stasiem na kontrolę do lekarza i dostałam gratis trzy skierowania nafizjoterapie bo trochę się opóźnia w rozwoju motorycznym

na morfologięi do ustne dookulisty bo mu lewe oczko ucieka.Udałomi się dzisiaj załatwić fizjoterapię i pierwsza z 10 już za nami:-):-):-)ale dołka złapałam nie powiem.Dlaczemu jemu wiecznie coś nie tak:-
-
-
-
-(No nic i tak jest najwspanialszy pod słońcem.A i obcięłam mu dzisiaj włoski

teraz to dopiero przystojniak.
Sikoreczka synu rewelacja no takiego pomocnika mieć zazdroszczę

JKRZYMKA dzieciaki bombowe

Sikoreczka synu rewelacja no takiego pomocnika mieć zazdroszczę

JKRZYMKA dzieciaki bombowe
reklama
sikoreczka79
Anula nosek do góry twój syniu jest wspaniały. Troszkę pocwiczycie i będzie gites. Nie zamartwiaj się to się zdarza

Podziel się: