reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sikoreczko no no to masz już małego pomagacza :tak: prał gary :-D

Bodziu ale loczki super :tak::-)

Agatulko tu też pada , chwile słona i znów pada :-(

reklama
Zuzkus to roboty miałaś, współczuje ale już po , buziaki dla maleństwa:tak:
ja tam nigdy nigdy biby nie robiłam czy chrzest czy komunia.... tyko chrzestni i to wsio ....

to znaczy chrzciłam i komunia była tylko impry nie robiłam tylko ciacho kawa i tyle bo jak bym miała nawet najbliższych zaprosić to by w mieszkaniu u mnie się nie pomieścili :szok: za dużo ich:-D urodziny też często na dwie zmiany robię :-p...
właśnie niedługo roczek Kordianka a juz mi głowa pęka pierwsza tura chyba w piątek 25tego bo szwagierki na pielgrzymkę idą a następna w środę 30tego kiedy naprawdę przypadają :tak: no to teście, siorki i mama będą:tak:
kurcze potem w sierpniu Remka urodziny a we wrześniu Dominiki normalnie osiwieje :szok::-D

Witajcie!
Pospacerowalim, pogoda jest doprawdy dziwaczna:baffled: Słońce grzało aż miło a zaraz potem zimny wiatr zawiewał:sorry2: No ale dzieciarnia się dotleniła i jest troszkę grzeczniejsza.
Idę teraz robic jedzonko i kawkę. Komu kawyyyyy?:confused:

mi kawaczki proszę choć juz 3 niepowinnam popatrzcie co mam dziś TERAZ na oknem :szok:

Załączniki

• DSC00212.JPG
    DSC00212.JPG
    329,3 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00211.JPG
    DSC00211.JPG
    436,3 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC00210.JPG
    DSC00210.JPG
    520,1 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00209.JPG
    DSC00209.JPG
    536 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00208.jpg
    DSC00208.jpg
    224,4 KB · Wyświetleń: 29
a to dzieciaczki na 6poprawę humorku

Załączniki

• DSC00198.JPG
    DSC00198.JPG
    516 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00191.JPG
    DSC00191.JPG
    398 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00166.JPG
    DSC00166.JPG
    530,3 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00138.JPG
    DSC00138.JPG
    464,5 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00139.JPG
    DSC00139.JPG
    422,7 KB · Wyświetleń: 27
Hej ja mam dopiero chwilę spokoju.Poszłam dziś ze Stasiem na kontrolę do lekarza i dostałam gratis trzy skierowania nafizjoterapie bo trochę się opóźnia w rozwoju motorycznym:baffled::baffled::baffled::baffled: na morfologięi do ustne dookulisty bo mu lewe oczko ucieka.Udałomi się dzisiaj załatwić fizjoterapię i pierwsza z 10 już za nami:-):-):-)ale dołka złapałam nie powiem.Dlaczemu jemu wiecznie coś nie tak:-:)-:)-:)-:)-(No nic i tak jest najwspanialszy pod słońcem.A i obcięłam mu dzisiaj włoski:tak::tak::tak::tak:teraz to dopiero przystojniak.
Sikoreczka synu rewelacja no takiego pomocnika mieć zazdroszczę:tak::-D:-D:-D:-D:-D
JKRZYMKA dzieciaki bombowe

reklama
Do góry