reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Siorka podesłała mi zdjecia z naszego czerwcowego pikniku. Muszę wam kilka wrzucic:tak:
bytom_0075.jpg

bytom_1390.jpg

bytom_1291.jpg

bytom_0557.jpg

bytom_0315.jpg

bytom_0170.jpg

ach wspaniale się bawiliśmy :-D

Siostrzyk zdjęcia fajne :-) Szkoda tylko, że aparat jest taki brutalny i pokazuje ile kg mam za dużo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Trzeba coś z tym zrobic... Mam nadzieję, że moje kochaie dotrzyma słowa i kupi mi rowerek do cwiczenia w domu:zawstydzona/y: bo jak nie ... :wściekła/y:
Ja się też odmeldowuję... Muszę jutro jeszcze jechac do kościoła pozałatwiac pewne dokumenty związane ze ślubem ... ehhh czemu tego tak dużo :no: i wsio sama praktycznie załatwiam... :no: Kurcze czy Wy też tak macie , że jak jest coś do załatwienia to jak nie powiesz sam nie wpadnie na to aby pomóc?? Może ja jetem za dobra i za dużo spraw za niego załatwiałam i się przyzwyczaił :confused::confused::confused:
Dobraj nocki

Witojcie Kobity :-)
ja od 5 na nogach a kimnełam kolo 1 :szok:
spoko śniadanko wszamane kawka zalana pachnie :-p:-p:-p:-)
Kodruś śmiga autkiem na podłodze :-D

Jaga ja też tak załatwiałam :tak:
no ale mam to juz za sobą :-D:-):-) a za dobra to każda z Nas jest a chopóww trza czasem pognębić to będą milsi i mniej wymagający :tak:;-)..
śluby ach te śluby wpomnienia wracają :tak::-)
napewno juz luknełas na moje foty ślubne :-) to był jeden z piękniejszych dni w moi zyciu:tak:

co do kilogramów to tez mam jeszce odłozone co nie co :zawstydzona/y:
zamiast rowerku proponuję spining i areobik.:tak: ja chodziłam 1 miesiąc , zgubiłam 4 kg ale co najważniejsze to to że odzyskałam forme :tak::-):-):-)
jak fundne se jakieś getrusie to znów kupuje karnecik :tak:
jest jeszcze jeden +:tak: godzinka lub 2 poza domem :tak:....

chyba sie zabardzo rozbujałam :szok:
Miłego Pogodnego Dnia:-):-):-)

ps: wiecie co ja wczoraj z pralki wyciągnełam ? gąbkę do mycia :-D:-D:-D tylko co ona tam robiła:confused: pewno Domcia pomogła :cool2:

reklama
Krzysia przede wszystkim wysypywało na skórze miał nawet podejrzenie AZS ale na szczęście to go ominęło

Może i mnie uznacie za znajomą na nk?
Poprosze namiar na priv:tak::tak:
Witom:-D
Chłop wreszcie do pracy poszedł ufff.
Dziełczynki fotki są tak fajne,że tylko je obscrapkowywać:-D:-D:tak::tak:
A ja jestem złą jak osa:wściekła/y::wściekła/y:
Kupilim na Allegro fotelik na rower, nic specjalnego, wilkinowy bo nie na dalekie wyprway.Kupiłam go 11 lipca i co???? Dooooopa.Sprzedawca powiedział,że wysłał go 14 lipca i,ze pójdzie się na poczte dopytac i od tego czasu ECHO.Ja juz byłam u nas na poczcie, po foteliku ślad zaginął.Dobrze,ze za pobraniem sobie zażyczyłm.ALe strasznie nam zalezy na tym foteliku:-:)-:)-:)-(

Do góry