reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mąż pracuje na Śląsku 300 km od domu i przyjeżdża tylko na weekendy i to nie każdy. Czasami mam dość samotności, odpowiedzialności za dom i dzieci no i TĘSKNOTY!!!:zawstydzona/y::-(

A ty co kuchnię przerabiałaś? Bo też mi chyba coś umknęło

Wreszcie udało nam sie dojśc do remontu kuchni:tak: Meble to miałam jeszcze po dziadkach, chyba ze 20 lat miały:sorry2: No ale trochę kaski od rodziców dostalismy to mężuś odnowił:-D

Witojcie dziołchy w ten słoneczny dzień.Alunia smacznie śpi a ja przy kawce i śniadanku próbuję dojść do siebie.
Nocka koszmarna tylko pobudka,płacz,smarowanie dziąseł i tak w kółko.
sikoreczka-Nie ma co kuchnia superaśna.
zuzkus-Współczuję rozłąki i podziwiam.

Ostatnia edycja:
Doberek
U nas pochmurnie och...
Zuzkus a gdzie na ślasku pracuje M??? Bo nas tu mnóstwo śląskich dziołuch..
Lolek całą noc rozpalony.Rano 37,7...Ludzie mam nadzieje,ze to zeby bo ja juz nie pamiętam kiedy on chorował..
Fotelika nie ma nadal, choc facet zarzekał się,że wczoraj miał byc...No ręce opadają...
Iwonka moje piiiiiiiiii gg mi znikło Twoje namiary:wściekła/y::wściekła/y:Daj skarbie raz jeszcze. Zobacz co Ci podeśle:tak:Mam nadzieje że sie bohaterki nie pogniewają:-p

A to chrześni Karolka

A to kuzynka M z narzyczonym

reklama
A Witojcie Witojcie :-)
Sikoreczko kuchni zazdroszczę :tak: ja mam tylko namiastkę kuchni :zawstydzona/y::-(
a dziecku kartki żałowałaś ;-):-D wiem wiem u mnie to samo :-D:-D

Zuskus daj adres dziewczynom ti Ci męzulka sprawdzą czy grzeczny ;-):-D współczuje rozłąki

Bodzink Ty masz talęta :tak: ja narazie to wypłodziłam bo jakoś czasu brak:-p

Anetko ach te zębolki oby szybko wyszły :tak: a Ty mogła sie wyspac :tak:
ja mam dziś troche roboti ale wieczorkiem chyba będę lub w przerwach ;-)
pogoda śliczna tylko na poaże :tak::-) ale czasu dzis nie mam :-(

Załączniki

• DSC00192.JPG
    DSC00192.JPG
    318,3 KB · Wyświetleń: 31
Do góry