reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia a Tobie co:confused: z upału słabość czy co Ciebie dolega:confused::confused: bo ja nie lubię jak ci coś dolega:no::no:Marta do mnie pisała:tak::tak:, Sikoreczka jeszcze się wczasuje czy jak:confused::confused: a Martynka już ma kompa:confused::confused: a co tam u ciężarówki naszej koffanej:confused::confused::confused:jakoś może popołudniu przysiądę i poczytam co u Was bo nijak nie mogę się odnaleźć;-):zawstydzona/y:
Teraz zmykamy na spacer. muszę jakoś Szymkowi wytłumaczyć, ze 2 godzinki i do domku a nie calusieńki boży dzień na dworzu:sorry2:ale chyba jutro pojedziemy na taki weekendowy tylko wypad do rodziców bo męż też chce odetchnąć a jeszcze ten weekend ma być ładny - czytaj gorący i słoneczny:cool2::cool2:a od poniedziałku idę na nas deszcze i ochłodzenie to w Łodzi posiedzimy.
drzewa nam między blokami powycinali i teraz sprzątają i nijak prania nie mogę rozwiesić bo się kurzy aż strach:dry::dry:a już by przewiało:dry:

reklama
Madzia koffana zle napisałam..Śpiąca jestem okropniście, nie umiem się wyspac ostanio:dry::dry:
Iwonka się plażuje i przesyła Wam pozdrowionka.Eska dostałam.
Martynka się pokazuje więc chyba kompa odzyskała.
Do mnie Marta też pisała i pozdrowienie wysłała:-D:-D
Meg się czuje nie najlepiej, przesuneła nawet urlop.
A ja właśnie doszłam do wniosku,że potrzebuje potężnego kopa w dooopsko bo znowu mam jakieś niejasne wyrzuty:happy2:
Więc prosze go mnie zasadzić:-p:-p

witajcie Mamusie, w końcu znalazłam noclegi w Rabce
Kordeczki. Już nie umiem się doczekać wyjazdu...ostatni nasz dłuższy pobyt to luty 2006, narty w słowacji i lipiec 2006 malbork i morze. W zeszłym roku organizowaliśmy tylko jednodniowe wypady z Kubusiem ale zaliczyliśmy nawet górki, fotka poniżej. A teraz to powoli wariuję w domu, chyba przez upał. Na szczęście dziś jestem u rodziców na ogródku.

Zobacz załącznik 87916

Zobacz załącznik 87917

Pozdrawiam wszystkie mamusie i te na wakacjach i te w domu i te które mają gości i te które dopiero będą mieć:shocked2:, i te zabiegane i odpoczywające oraz dla wszystkich naszych dzieciaczków:tak:

Witam:-)

Dawno u Was mnie nie bylo..jakos czasu brak.Grześ jest bardzo absorbującym dzieckiem..a jak zobaczy mamę przy kompiku to juz nie odpusci:-)Zagladam tylko na Lipcowki ale tez nie zawsze..
Widzę że dużo nowych mam przybylo:Witam wszystkie:-)
Poczytałam troszkę ale nie bedę nadrabiała.
Ja to już raczej mamą siedzącoą w domu nie będę bo wracam do pracy:-:)-(
Dziś Grzesia do Dziadków mąz zawiózł i jest mi bardzo smutno:-(
U nas tak jak wszędzie gorąco.

Dziewczyny śliczne zdjęcia powklejałyscie:-)Dziciaczki boski i mamusie sliczne:-)

Kerry fajnego masz Potwora Wodnego:-D:-D

Kasiu jakie cudne zdjątko w podpisie:-D:-D
Madzia gdzie Cię znowu wyiwło kochana Ty moja....

Kery, Bodziu dzieciaczki przecudne fotoski super :tak:
Witam wszystkie Kobity:-)
ja nadal męczę się z uczuleniem ku.....a mać taka pogoda a ja gniję w domu kidy mi to zajdzieeeeee:wściekła/y:

reklama
Bodzinka dziękuje bardzo:-)Ale suwaczek Grzesia mi gdzieś uciekł:-:)-(A Karolek jak zawsze cudny chlopiec:-)I mamusia śliczna:-)Zawsze super zdjatka:-)
JKRZYMKA przepraszam ale ja nie w temacie:baffled:Co to za uczulenie?Trochę wścibska jestem;-)

Do góry