reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki.

.....((`'-"``""-'`))
......)....-....-....(Miłego
....../..(o._.o)_._\
......\....(.0.)..._./
......_'-._'='_..--'.._
../`;#'#'#.-.#'#'#;`\Dzioneczka
..\_))......'#'.......((_/
...#...................#
....'#................#'
...../.'#...........#'.\Życzę
...._\..\'#.....#'./../_
.(((___)...'#'...(___)))​

reklama
Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki.

.....((`'-"``""-'`))
......)....-....-....(Miłego
....../..(o._.o)_._\
......\....(.0.)..._./
......_'-._'='_..--'.._
../`;#'#'#.-.#'#'#;`\Dzioneczka
..\_))......'#'.......((_/
...#...................#
....'#................#'
...../.'#...........#'.\Życzę
...._\..\'#.....#'./../_
.(((___)...'#'...(___)))​
Tego mi było potrzeba na rozruch z rana:tak::-):-)wieeelkiego usmiechu. Dzięki Bodzia:happy::happy:
Właśnie pakuję rzeczy na wieś. Młody już po butli wstępnej, a męż jeszcze dosypia. testowanie negatywne:no:i troszkę mi smutno, że to jedynie pewnie jakaś blokada hormonalna. no ale wszystko ma swój czas:tak:
No to ja też na dobry dzień
Dg8mpUKKJE.jpg

Nio to ja dołoże jeszcze jeden usmiech

Madzia a moze test był wadliwy???I tak naprawde powinien co inszego pokzać;-)
Mnie się sniło ostatnio,że nowy suwczek wstawiałąm...Zgadnijeci jaki;-);-)

Bodzia Lolek Prison Break:tak::-D:-D:-D:-D:-D świetne ujęcie:tak:
No tak koffana , już niedługo wstawisz suwaczek piękny i w różu bo przecież na siostrzyczkę dla Lola będziemy czekać;-)obawiam się, że mój test był wporządku. w poniedziałek umówię się do gina i pewnie mi powie, ze po cerazetkach się tak zdarza, albo, ze coś mi się po prostu samo z siebie pofikało:sorry2:no ale za dwa lata o tej porze to już zamierzam wyciąc w biuku zagłębienie, żebyśmy się z brzuchem z Emilką u Was mogły zmieścić bez problemu;-):laugh2::rofl2:

Wiecie co kiedyś jak mi ktos mówił,ze w necie można przyjaciół znależć, wsiąknąć w jakies forum to się smiałam..A teraz...Kochane jestes dla mnie drugą rodzinką....Strasznie isę ciesze,że zaryzykowałam wirusa i drugi raz się zarejestrowałam na BB:tak::tak:Bo jak robiłam to pierwszy raz to mi sie wirus ściągnął:dry::dry::dry::dry:
JESTEŚCIE WSPANIAŁE

Bodzia
23_30_126.gif
śmichy- chichy a ja się zastanawiam czy pracy doktorskiej o społecznościach forumowych nie napisać :dry::tak:Bo jako socjolog miałam tak samo sceptyczne podejście do klikania w necie z obcymi ludziami:sorry2:a tu proszę, okazuje się że tworzą się więzy przyjaźniowe:laugh2::-D:-D

Abstrahując od temetu (porawnie napisałam? to trudne słowo;)) u nas leje:-(
A ja moze na kawke pójde do leżanki poznanej przez...GG:-D:-D:-D:-D

Halloooo z ranka:-)

a ja tak na wesoło cobyście się pośmiały ;-):tak:

ja wierzę w przyjaźnie itd. netowe kiedyś miałam depresje prawie 2 lata a jak złapałam netka to wyszłam z tego paskudctwa i znalazłam męża:tak:;-) a więc Wiwat dla internetku :tak::-D

Załączniki

• DSC00098.JPG
    DSC00098.JPG
    537,4 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00097.JPG
    DSC00097.JPG
    544,1 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00094.jpg
    DSC00094.jpg
    223,9 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00090.JPG
    DSC00090.JPG
    419,1 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00089.JPG
    DSC00089.JPG
    477,9 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Jkrzymka to depresyjna istota jesteś jak ja...Ja na depresje nadal mam grupe inwalidzka....Ale gdyby Was nie było to pewnie bym na prochach jechała a tak zadnych tablet raz dwa KOCHAM ŻYCIE
A fotki mnie powliły na kolana
BUHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Do góry