reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam babeczki tylko przelotem mężus juz jest więc komp w odstawke
od razu inny usmiech i inne spojrzenia na świat bo wygladało juz cięzko
jednak samej z 2 dzieci na małym wygwizdowiu zadna rewelka

pozdrawiam wassssssssssss

Agatulko no tak po co komp jak można ciekawsze rzeczy z mężusiem robic ;-):-p:-D

zobaczcie mojego urwiska ;-) zastanawiam się kiedy mi łóżeczka zwieje:szok:

Aneta jak już tu jesteś to masz poczucie że nie jesteś sama i nagle masz przyjaciół.Ja też raczej samotna byłam bo znajomi raczej się poodwracali od małżeństwa z "kłopotem":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz znajdują się tacy z którymi nie widziałam,się kupę lat ale też mają rodziny:tak::tak::tak::tak:
nie szaleję ale zaczynam żyć:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Winka każdego chłopa się da:tak::tak::tak::tak:Ty też dasz radę:tak::tak::tak::tak:Tulę Cię mocno.za dobrze to znam:tak::tak::tak::tak::tak:

Winka każdego chłopa się da:tak::tak::tak::tak:Ty też dasz radę:tak::tak::tak::tak:Tulę Cię mocno.za dobrze to znam:tak::tak::tak::tak::tak:
Hehe, to na podszkolenie wyślę Ci mojego, bo mi od 8 lat nie udaje się Go urobić :no: - taki zawzięty baran :crazy:. Jego dziadek, albo pradziadek :confused: był niemcem i może to dlatego ma taki twardy charakter :dry:. Jak przez te 8 lat nic nie udało mi się w nim zmienić, to już na pewno się nie uda :no:. Ja już nie wierzę w cud :no:, niestety :-(.

Oglądam sobie Sopot, więc czmycham do łóżeczka.

D*O*B*R*A*N*O*C Papatki :-).

Cześc dziewczynki!
Mellduję że powróciłam :-D:-D:-D:-D Jestem opalona i wykąpusiana w morzu:tak: Teraz idę spac ale się odezwę jutro;-)
Jestem też mega wściakła bo nie mogę zrzucic fotek z aparatu:wściekła/y: Aparat mi siada a w kieszeni brak 500 złociszy na nowy sprzęcior:angry:
Buiziaki i sweet dreams:-)

Cześć.
Znów z samego rana dziecię moje wstało no i tyle ze spania do południa;-);-);-)
Sikoreczka witaj,jak fajnie,że w końcu wróciłaś:tak::tak::tak:
Winka
wałek walec i parasol i dobrze będzie,dasz radę:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
życzę wszystkim udanej i miłej niedzieli.Buziaki

reklama
Jeśli w grę wchodzi wychowanie m. to warto zaryzykować nawet parasolkę:tak:;-):-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D
Popieram :tak::tak::tak:

anula
-Ala też zrobiła nam wczesną pobudkę a teraz śpi bo nie dospała.

Na szczęście ja nie mam większych problemów z moim m.Nie jest pod pantoflem ale dogadujemy się.

sikoreczka-Witaj!!!Jak tam wrażenia po pobycie?Miałam okazję zobaczyć cię na żywo w naszej mieścinie w dniu twojego przyjazdu,ale niestety nie ujawniłam się bo po pierwsze Alunia dała nam popis jak wracaliśmy ze spaceru a po drugie trochę zabrakło odwagi.
Czy mieszkałaś na ulicy Trzebiatowskiej?

Do góry