reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Niech będzie pochwalony:tak::-)
Nie słyszałam.:no: Ale to dlatego, że małżonek zakłócał fale radiowe.:baffled::-D:-D:-D:rofl2: Za to odczuwałam poprzez telepatie.;-):-D:-D:-D
no tak myślałam:tak::-D:-D

Dzień dobry bardzo:happy::happy::happy:

Gratki dla machającego Szymka
:-Ddzisiaj mnie obudził widok mojego dziecka stojącego w łóżeczku, rzucającego we mnie pampkiem a chwile później robiącego mi papa:rofl2::-D:-Ddzięki Anula

My dzisiaj pobudka o 5.30:dry::szok::crazy:na szczęscie Szymek dał się udobruchać butlą i 7 kołysankami i zasnął jeszcze do 8:tak:żołądek mnie boli od wczora wieczora:baffled:nie lubie bo rzadko mnie boli a jak już to na całego:dry:idę jakies lekkie śniadanko wrzucić na ząb to może mi się rozgrzeje i zacznie nie boleć:confused::confused:noi mus męza zwlec z łoża:sorry2:u nas dzisiaj ponuro jakoś a miał być upał i żar a tu nawet słonka nie witałam z rana:dry:

reklama
Szymek weekendowy

Załączniki

• IMG_1102.JPG
    IMG_1102.JPG
    59,3 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_1258.JPG
    IMG_1258.JPG
    80,5 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_1427.JPG
    IMG_1427.JPG
    92 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_3721.JPG
    IMG_3721.JPG
    35 KB · Wyświetleń: 30
Madźka Szymek śliczniutki mi się najbardziej podoba ta skrzywiona minka.:tak::tak::tak:
To ja też Wam się trochę pochwalę umiejętnościami mojego syneczka:tak::tak::tak:

Załączniki

• idę idę idę.JPG
    idę idę idę.JPG
    47,2 KB · Wyświetleń: 33
  • komputerowiec.JPG
    komputerowiec.JPG
    69,2 KB · Wyświetleń: 27
  • posprzątaj w szafach Mamuśka.JPG
    posprzątaj w szafach Mamuśka.JPG
    66,7 KB · Wyświetleń: 28
  • oooo klawiatura.JPG
    oooo klawiatura.JPG