reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kochane czy ktoś mnie woła? :-)
dziewczynki tulę wszystkię mocno a zarazem klapsa daję za dołowanie .. no wiem życia czasem zostawia mocne ślady ja też takie mam ale wole patrzeć w przyszłość a nie za siebie
moje moto brzmi co nie zabije to wzmocni i tego sie trzymam:tak:

reklama
Bodziu jak można nie lubić tak wspaniałej i wartościowej dziewczyny jak Ty.
Mimo, że znam Cię tylko z BB i ze zdjęć uważam, że jesteś świetną babeczką i bije od Ciebie takie wielkie ciepło :tak::-). Głowa do góry :tak:. Jestem z Tobą całym serduchem. Trzymaj się i nie daj się :-). Będzie dobrze :-).

Dziewczynki i proszę Was, nie dołujcie się :no:. Wiem, że pogoda jeszcze swoje dokłada do Waszych dołków, ale jutro nowy dzień i będzie lepiej :-).

Dobra, zmykam już dziewczynki. Jutro i pojutrze pewnie nie zaglądnę, bo m. ma wolne, więc rozumiecie :-p. Ale we wtorek na pewno sie zjawię :tak:.
BUZIACZKI :-) PA PA PA :-)

Anetko aż się poryczałam...Bo ja staram sie taka być....Dziękuje Ci...
Staram się siebie apkceptowac i KOCHAM ŻYCIE, tylko czasem mam złe dni....I gdzieś głęboko w środku mnie zyje ta mała zagubiona dziewczynka...Ale staram się zeby za często nie dochodziła do głosu...Nie jest to łatwe ale staram się z accach sił...Może staram się taka być bo otarłam się o śmierć...I teraz wiem,żaden facet nie jest wart zeby przez niego płakac...

Anetko musimy zyć ciesząc się bo życie mamy tylko jedno...Nie mozna pozwolić żeby żli ludzie nam je odebrali, zepsuli.Musimy o nie walczyc dla siebie i naszych dzieci.

Anetko aż się poryczałam...Bo ja staram sie taka być....Dziękuje Ci...
Staram się siebie apkceptowac i KOCHAM ŻYCIE, tylko czasem mam złe dni....I gdzieś głęboko w środku mnie zyje ta mała zagubiona dziewczynka...Ale staram się zeby za często nie dochodziła do głosu...Nie jest to łatwe ale staram się z accach sił...Może staram się taka być bo otarłam się o śmierć...I teraz wiem,żaden facet nie jest wart zeby przez niego płakac...

Anetko musimy zyć ciesząc się bo życie mamy tylko jedno...Nie mozna pozwolić żeby żli ludzie nam je odebrali, zepsuli.Musimy o nie walczyc dla siebie i naszych dzieci.
Zgadzam się z tobą ale czasami to takie trudne.Ja nigdy się o śmierć nie otarłam chociaż myśli samobójcze nie raz mnie dopadały i byłam bardzo blisko realizacji.Teraz cieszę się że tak się stało i że mam moją kruszynkę ukochana bo właśnie dla niej warto walczyć i warto żyć.

reklama
jest jeszcze powiedzonko ..kto ma miękkie serce musi miec twardą dupke ... coby kopniaki od życia przyjmowac dlatego ja mam gatki kute z żelaza :-D:tak:;-)

Do góry