reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja sie zgadzam toc Bodzia naszą przewodniczka :tak::-D
co do filmików na mój m wrócił dopiero koło 2:-( a jak takie cus ogląda to ja idę spac bo mnie takie filmy niezbyt kręcą:baffled:

reklama
Qurtka blda teraz mi niedobrze ze sterachu...Poczytałam wiadomości na WP i się boje,że ta cholerna trcza jeszcze wojne wywoła...robie paszport i jak bedzie sie robić goraco to uciekam.

ojej kobitki a co wy tak z samego ranka?Juz trzy stronki do czytania naklikałyście, a my dopiero co z łóżka, pidżamowe śniadanko robimy bo synusie dali pospać dziś, a jak! Fajnistego dzionka, siostrzyczki wy moje wirtualne.:-)

Qurtka blda teraz mi niedobrze ze sterachu...Poczytałam wiadomości na WP i się boje,że ta cholerna trcza jeszcze wojne wywoła...robie paszport i jak bedzie sie robić goraco to uciekam.
no dokladnie,,bo kogo niby beda bombardowac,,nas PL i tyle,bo u ans tarcz,,ech
a ja mam do niej 6km,,a pomy slec ze kiedys tam w redzikowie mieskzałam,,,,ach

kerry dodałam twoje daty do kalendarza,,sorry ze tak pozno

A biedni Ci ludzie tam...
Choć jak Rosja w nas bombą nuklerną walnie to nie będzie czego zbierać:-:)-(
Jedyne pocieszeni,że pisze o tym jakiś facet a nie historyk i,ze jak na razie stwierdził,że zaczyna się zimna wojna znowu...Ech polityka:-:)-(
A do tego wiadomo było,ze jak będzie tarcza to w razie czego PL idzie na piewrszy ogień..Czemu nie Czechy???

Dziękuję Ewcia.

Co do tej brudnej polityki to historia nie raz już pokazała że chore ambicje przywódców i polityków doprowadzają do sytuacji w których najbardziej cierpi ludność cywilna, a niestety w polsce pełno takich chorych... chcących mieć USA za wielkiego brata, a oni mają nas za nic.:-(

Hejo z rana!
Ja dzisiaj późno bo imprezkę zaległą szykuję i trza było w domku ogarnąć.
Nieźle żeście się dzisiaj rozbujały.

Bodzinka widzę nadal masz humor wisielczy jak takie tematy zapodajesz,osobiście nie lubię takich tematów bo mam pietra.

Ostatnia edycja:
Dobra konczmy temat bo nie mamy na to wpływu...
W razie czwego zagraniczne domówki polske domówki zwalą się Wam na głowe:-D:-DCieszycie się???????

reklama
Do góry