Poprasowałam sobie dziś stertę ubrań normalnie masakra na dworze 31 stopni a ja się jeszcze tym żelazkiem "podgrzewałam"

Na 17.00 zmykam do fryzjera włoski podciąć ale niestety na razie nie pochwalę się nową fryzurką bo siorka aparat pożyczyła bo pojechała na Słowacje
Puki pamiętam dziękuję Wam bardzo za gratulacje dla mojej siostry za zdanie prawa jazdy:-):-):-)
Dowód osobisty jej się odnalazł poczta go przysłała

Ja na szczęście sąsiadów mam spoko Ci co na przeciwko nas mieszkają ( młode małżeństwo z 1,2 letnim synkiem)

więc rozumiem Cię ale niestety niektórzy ludzie lubią tworzyć bajdy i brudzić w życiu innych

ja obcinam Amandzi pazurki przy karmieniu piersią
cysio w buzi i ją nic nie więcej nie obchodzi

-
no:
miał mieć urlop od 14 sierpnia do końca miesiąca ale wysłali go wcześniej (8.08) i siedzi do 24 sierpnia a potem do nowej pracy ja się uda
jeszcze mamy etap poszukiwania ale już trzy oferty są do rozpatrzenia przez pracodawców...

Na 17.00 zmykam do fryzjera włoski podciąć ale niestety na razie nie pochwalę się nową fryzurką bo siorka aparat pożyczyła bo pojechała na Słowacje

Puki pamiętam dziękuję Wam bardzo za gratulacje dla mojej siostry za zdanie prawa jazdy:-):-):-)
Dowód osobisty jej się odnalazł poczta go przysłała

Madźka współczuje takich wszędobylskich sąsiadówWinka ja z żadną nie rozmawiam tylko dzień dobry i pocałuj mnie w doopę;-)bo potrafia ci przyleźć do mieszkania pod drzwi zeby powiedzieć że w skrzynce list lezy a ty od 2 godzin go nie wyjęłaśa jak ktoś przychodzi z wizyta to mało z balkonu nie powypadaja i ze smieciami nie nadązaja biegac z ciekawości
a wszystkie emerytki ledewie powłóczace nogami
![]()

Ja na szczęście sąsiadów mam spoko Ci co na przeciwko nas mieszkają ( młode małżeństwo z 1,2 letnim synkiem)

Aneta to u mnie mówili że biorę ślub bo jestem w ciąży i po 4 miesiącach po ślubie pytali się mojej mamy co się urodziło a jak moja mama powiedziała że nie jestem w ciąży to poszła plota że poroniłamA jakie było gadanie jak ja przez 6 lat małżeństwa dzieci nie miałam a teraz jak mam to i tak wszyscy myślą że in vitro.Nawet ksiądz coś wspomniał jak szłam w sprawie chrzcin rozmawiać.

więc rozumiem Cię ale niestety niektórzy ludzie lubią tworzyć bajdy i brudzić w życiu innych

Elmaluszek witaj:-):-):-)Hej Domoweczki
Mam male pytanko.U nas jest problem z obcinaniem paznokci,wiec zwykle obcinalam Amelce pazurki w nocy.Ale sie wycwanila i teraz sie budzi i krzyka mocno.Macie jakies sposoby?
ja obcinam Amandzi pazurki przy karmieniu piersią

Sewa mój małżonek został zwolniony z pracy bo firma splajtowała:-aluska kiedy mezulo do pracy myka, bo chyba czegos nie doczytalam![]()

miał mieć urlop od 14 sierpnia do końca miesiąca ale wysłali go wcześniej (8.08) i siedzi do 24 sierpnia a potem do nowej pracy ja się uda