reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja od wczoraj tyz mam troche czasu na kompa bo mojego chopa siostra przyjechala i szaleje z maluszkiem,tak to raczej wieczorami jak urwis spi:tak:tjaaaa mam teraz fajrant zmiksowany z leniem hehe.No i gebe jest do kogo otworzyc,to tez dobrze

No i od rana walcze z moim dzieciokiem bo zjadla tylko sniadanko ,paszcza sie zawarla i do tej pory nie udalo mi sie nakarmic:wściekła/y:Probowalam kilka razy ale jest krzyk ze łomatko.I co tu poczac,ech...

Super,ze masz chwilę odsapki. A co do jedzenia, to nic na siłę. Jak zgłodnieje to sama poprosi lub weźmie. Moja córa otwiera lodókę i bierze co chce. A ostatnio też brak apetytu u niej

reklama
Bodzia fajnie, ze dzionek udany :tak:Jak ja Wam zazdroszcze takich spotkan...... tez tak chce :tak:

Co do truskawkowego tortu.... niezly to pomysl ;-)

Bodziu Ty Nasze słoneczko :-). Ty mi możesz podpadać codziennie i bez żadnych konsekwencji :laugh2:. Super, że spotkanko udane :tak:. Czekam na fotki, oczywiście dla wybranych :tak::-):-D.

No nic trza odpuscic na jakis czas.Moze to ze goscie sa i Amelka taka zainteresowana?Hmmmm...bo tak sie bawi ze dzisaj nawet drzemki nie bylo.Mam tylko nadzieje ze to nie nawrot naszej infekcji z ktora sie błąkamy odlutego.

elmaluszek nie zakladaj najgorszego. Jak niunia ma tak urozmaicony rozklad dnia to po prostu na jedzenie czasu brak :sorry2: tak jest z tymi naszymi babelkami :tak:

reklama
Do góry