reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witanko juz ostatnie :-)
maluszek odziwo zasnal mi o 20:20 i teraz smacznie sobie spinka ja juz tez okapana i nawet mialam czas na to zeby wysmarowac sie samoopalaczem :sorry2: teraz korzystam i ciamam sobie kolacyjke za chwile chce sobie zalaczyc gre the sims2 :-D zreszta co ja mam robic nawet mojego m nie ma w domku :dry: znow robi jako szofer i siedzi sobie na weselichu czy tam jakiejs imprezce i bedzie kolo 2 :dry: ehhh

reklama
witam sie z rana
ja juz po kawusi :tak: zreszta wg nowego czasu obudzilismy sie po 6 :szok::dry: masakra tak wczesnie rano ... :dry: nasz malutki tez juz o wiele spokojniejszy a wlasnie mam pytanko do Was dziewczyny ciagle zapominalam ale teraz juz pamietalam - powiedzcie mi ile wyrzynaja sie zabki chodzi o to czy ta ostatnia faza jest dluga czy krotka czy tez w zaleznosci u dziecka :confused:... bo u nas jeszcze nic a ja juz z takim zniecierpliwieniem czekam na te zebolki i jak na zlosc ... troche pomieszalam :sorry2: ale chyba mnie zrozumiecie :rolleyes2:
wiec na teraz to wszystko :-D

Witam niedzielnie,
My wszyscy chorzy ech.....
J dobrze ze juz w domku iu z dzidzia wszytsko ok :-)
Patrysia U Vanesski ktaora jak miala 10 miesiecy to juz miala 10 zebow a 4 na raz jej szly i nigdy jej nic nie podawalam typu czopek czy zele,przeszla zabkowanie niezauwazalnie.Klaudia ma juz dwa zabki a wyszly jej z miesiac temu i tez bez placzu,marudzenia.Poprostu rano spokrzlam i zeby byly. :-)Jedynym objawem bylo wkaldanie paluchow do buzi.

A ja rozwazam wyjazd na stale do Czech..... W sumie jestem juz zdecydowana. Mam tam mame,siostre,mieskzanie w ktorym bedziemy mieszkac sami z R i dziecmi.Praca tez czeka . Inni ludzie,inna kultura,i wogola piekne miasto PRAHA. Nie znam jezyka,tak tyle o ile,a\le z obcym sie nie dogadalabym.Musimu podjac decyzje juz poki dzieci male,a szczegolnie Vanesska....

ChomikImage.aspx

witam sie i ja :-D
iwonka2006 - to jest powazna decyzja bo skoro na stale - jestes juz w 100 procentach zdecydowana :confused:

ja juz po kawusi i sniadanku :-D teraz zajmuje sie sewkiem
a zebow dalej nie widac ... :dry: marudzenie juz mu przeszlo :tak:

reklama
Do góry