reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Klaudynka, no to dziś masz wyżerkę:tak::tak::tak:

U nas tez zimno. Własnie wrócilismy od teściów. Dzieciaki jakieś rozkojarzone.

Pozdrawiam wieczorowo:-)

Joe Alex - zebys wiedziala tej zupy jest tyle ze chyba caly tydzien bedziemy ja jedli:tak:
Nas jest tylko 2,a ten gar to spoko 10 osob by wykarmil:-) ale co moj kucharzy to bedzie wcinal heheh
Jeszcze go nie ma z pracy, u mnie 17.20 a zupa pitrasi sie od 9 rano;-)

Halo!!! Halo!!! Jest tam kto?? ...

Ale cisza wszyscy chyba odpoczywaja:tak:

My juz po zupci, nawet niezla byla:-)
Moj juz spi a maly w lozeczku gaworzy sobie;-) niewiem co mam robic? Isc do lozka czy co??nuuudy...

hej
no ja mam teraz wolne wiec weszlam
maly zasnal tak szybko spal tylko dzis od 12:30 do 13:20 a to dlatego ze noce mam coraz to gorsze - pobudki minimum 3 razy a wczoraj chyba z 5 - mowie Wam normalnie masakra mialam takie wrazenie ze wstaje co 5 min i chodze tak nie wyspana ze hej... a dzisiaj szybko zasnal i mam nadzieje ze na dlugo :tak:
aha ale u nas biaaaaaaaaalo :-D:-D:-D jutro zrobie juz zdjecia na sniegu jak bedzie fajny hihih ;-)

NO TO JESZCZE JA:-)

na kolacje zjadlam pizze z tunczykiem popilam piwkiem a teraz czuje sie jak wieloryb:baffled: a jadlam po 19:sorry2:
Ja juz wykapana i ide spac bo rano Laura zrobi pobudke

Klaudynka to obiad na jutro juz masz:tak::-D
Patrysia spokojnej nocki zycze

spokojnej nocki kobiety:-)

Cześć dziewczyny, ale tu dzisiaj pustki.

Ja już po śniadanku, małym sprzątaniu. Maluszek śpi a starszy się bawi.
Mężuś szczęśliwie dzisiaj do pracy na rano:-D:-D:-D

Patrysia, mój maluszek też się coś ostatnio budzi w nocy. Pewnie idą mu kolejne zęby. Mamy dzieciątka praktycznie w tym samym wieku więc i problemy zbliżone:tak:.

Anka, no to niezłą kolację miałaś. Ja zjadłam jedną mandarynke wczoraj wieczorem i miałam potworną zgagę:baffled:.

Pozdrawiam wszystkie Panie:-)

Dziendoberek:-)
Wstalismy z malym on zjadl sniadanko, i tyle jak narazie;-)

Mysle co by tu dzisiaj robic...napewno pranie mnie czeka a potem musze cos wymyslic:-)
Pozdrawiam

reklama
czesc

a tu co tak pusto:confused:

Joe no to zaszalalas z ta kolacja:-D

Ja jestem w polowie obiadku
Laura w lozeczku ma dzremke ale ja slysze wiec jeszcze nie zasnela.Posprzatalam, podlogi umyte wiec mam czas dla siebie a no i pranie juz zrobione

Do góry