reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
My cały weekend byliśmy u teściowej dlatego nie zaglądałam. Spadł u nas wielki sen i Maja miała taką radochę że cały czas tarzała się w śnieżku. :tak::tak::tak:
Dzisiaj zimno i mroźny wiatr wieje, ale my i tak na spacerze byłyśmy, do tego nabawiłam się gdzieś mega kataru i teraz ciągle nosem pociągam. Pogoda się psuje - zachmurzyło się i chyba zaraz mi Maja uśnie:tak::tak::tak:

Anakonda pewnie odpoczywaj jak mozesz:-) tylko ja powinnam rano ogarnac dom a potem odpoczywac a nie sniadanie i znowu spanie hehehe
Chyba pojde na spacer swieze powietrze dobrze nam zrobi:-)

Dzień doberek:tak::tak::tak:

Ale u mnie zimno na dworze wrrrr.............. jeszcze trochę a bym przy marzła do wózka jak na spacer z małą wyszłam:baffled::baffled::baffled:

Joanna zdaj relacje z jazd jak się już otrząśniesz:tak::-D:-D;-)

Dziewczyny, co wy dzisiaj takie senne jesteście?
Ja pije właśnie 4 kawę i chyba zaraz wątroba mi siądzie;-).

Co do spaceru też by się przydał ale jakos nie mogę się zebrać. Jak sobie pomyślę, w co trzeba ubierać te moje dzieciaczki, to głowa boli. Nie ma to jak lato: majteczki i koszulka:-D:-D:-D

Joanna, a ty bidulka nadal zmagasz się z 4 kółkami:-D

Anaconda, odpoczywaj spokojnie:happy:

Joe Alex moj maly sie tak wyeksploatuje ta zabawa ze czasmi nawet na stojacy przysnie:-)

Staram sie czas mu zajmowac wsadzam go w te zabawki do skakania wyskacze sie i pada ze zneczenia hehe polozylam go do lozeczka wsadil paluszka do buzi i juz spal nawet pozycji nie zmienil:tak:To i mama sie przespala a co:-)

Bylam na spacerku zimno jak diabli ale troszke to mnie pobudzilo bo normalnie nie moglam sie ogarnac;-)Kupilam bateryjki bede malusiowi fotki pozniej strzelac:happy:
Pozdrawiam

reklama
Witam ;)
Ja tez jeszcze żyję .:tak:
Weekend przebiegł , szkoda że tak szybko.:tak:
W piątek byłam na zakupowym szaleństwie. Powoli kompletuję wyprawkę.Ile różniastych rzeczy jest teraz na rynku.:szok:Czuję się jak przedpotopowy człek.6 lat temu wielu takich rzeczy dla wygody jak teraz nie było, a może były tylko zbyt drogie.Nałaziłam się 3 godz. Fajnie było. Ale niefajnie sie zrobiło gdy wyszlismy stamtąd.Zasypało ziemię,:szok:a my na letnich oponkach przyjechaliśmy.Powrót do domu to istny koszmar jakiś był. Wracaliśmy 2 godz.
W sobotę wzięliśmy się za sprzątanie z małżonem.Co wyszło mi bokiem w niedzielę.
Całą niedzielę przeleżałam w wyrku, bo skurcze sie przyplątały i baaardzooo bolał krzyż.
Dziś juz jest lepiej, ale jakoś ostatnio czasu mi brakuje.
W wolnej chwili oglądam sobie "Gotowe na wszystko", świetny serial .Nareszcie mogę spokojnie wszystkie odcinki od początku obejrzeć ( a jest tego trochę).

Pozdrowionka ciepłe dla was.

Do góry