reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agatka napisz co tam u ciebie,no i suwaczek niedlugo bedzie :-) Moje gratki chyba uciekly wiec jeszcze raz ogromne gratki :-)
Mezus juz w domku po kursie a synus ze szczescia co chwile go wola do wc heheh i ja mam wolne ;-)

reklama
maly spi moj m wlasnie poszedl do pracy a ja przyszlam zeby powiedzie Wam "dobranoc" :-D hihihi

anaconda - no to prezencik dostala przy okazji :-)
vici - no to masz labe :-)
klaudynka - sprobuj zrobic na nowo moze co ??

Patrysia Laura pierwsza podroz odbyla jak miala niecale 2mc i bylo to 1100km tez spala cala droge kolejna obdyla sie w te sama strone jak miala 5mc rozniez spala i tylko na jedzonko sie budzila.Teraz im starsza juz sie nudzi takimi podrozami a jak jade sama z dzieckiem np 2h samochodem to nie moge sie nia zajmowac a ona nie chce spac i sie nudzi a ja wymyslam wiec dzis dalam jej w drodze powrotnej lizaka i bylo spokojnie a ja moglam sie skupic na drodze bo ruch byl niesamowity.

Klaudynka gratulujemy zabka:tak:

Joanna czytalam to wczoraj jakas szjbnieta ja to bym ja rekami udusila!!

My wrocilysmy do domku o 19 Laura zjadla kaszke wykapalam ja i zasnela o 20 :) Jutro mamy szczepienie wiec z rana sie nie zamelduja ale wieczorkiem napewno:tak:

Foty na nk extra!!!

Wszystkim dobrej nocki:tak:

Apropo podrozy jak Leos mnial 3 miesiace bylismy pod namiotami nad morzem na tydzien tez jakies 500km i cala droge spal nawet jesc nie chcial:tak:
Podobalo mu sie nad morzem, swieze powietrze spal jak suselek w namiocie heheh za rok tez jedziemy:-)
My po zakupach pieluchy i takie tam pierdolki dla dzidzi musielismy zapasy zrobic bo wszystko sie pokonczylo jak na zlosc w tym samym czasie hehe:wściekła/y:

Teraz tv poogladamy i chyba do lozeczka czas:-D:-D:-D:-D

Pozdrowionka....

Patrysia jak sie nazywal ten horror co ostatnio ogladalas szukam w postach ale nie moge sie dokopac podaj tytul i napisz jeszcze raz o czym to:-)
Ja mam jakas faze na sciaganie filmow i to horrorow szczegolnie:tak:
no ale co 1,5 roku ich nie ogladalam od poczatku ciazy do teraz no i mam cisnienie na dobrze filmy grozy heheh
Pozdrawiam:-D:-D:-D

reklama
witam sie u nas nocka znakomita maly jak poszedl spac po 20 to wstal dopiero w nocy o 3:45 a potem juz o 7:30 bo obudzila nas Ola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no a teraz siedzimy odseparowani w drugim pokoju bo m po nocce spi :sorry2:
klaudynka - to nie byl horror tylko to bylo na faktach!!! to o jest o ludziach jakis psychicznych ktorzy znecali sie nad ludzmi bo sprawialo im to satysfakcje - ja tego nie ogladalam tak za bardzo bo nie umialam ale tytul "august underground mordum" to jest normalnie masakryczne ... bleeeeeeee ale ja tez lubie horrory no i komedie romantyczne ... :laugh2::laugh2::laugh2:
anka - no to taka mala podrozniczka z niej hihi :-D no i bezpiecznej podrozy zycze :tak: bo to najwazniejsze :tak:
Joanna - przeczytalam i to jest masakryczne ja swojego synka jak gdzies ide nigdy nie zostawiam na dole nawet jak musze isc do bankomatu a to kilkanascie schodkow to wyciagam go z wozka i biore ze soba ... masakra nie weim jak takie cos moze miec miejsce... Boze ... :no::no::no::no:

Do góry