reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moj pracuje cale dnie sama siedze to tylko filmy sciagam hehe

Aniu Ty to pracowita jestes okna lazienka uuu

Ja mam lenia nic mi sie nie chce:tak:
Nadal nie wiem co kupic malemu moze ten garnuszek na klocuszek i cos jeszcze heheh
zobacze mam jeszcze czas:-)

reklama
my wlasnie wrocilismy od mojej mamy i z zakupow :biggrin2:
obiadek zjedzony i zaraz moi chlopcy pojda spac :tak:
wiec bede miala spokoj :-D

anka - fajne :tak: ja tyle co poodkurzalam ... :sorry:
klaudynka - to Ci sie pewnie nudzi masakrycznie :sorry:
joe alex - mniam kopytka :-p
iwona.c28 - tak zaraz sobie zrobie kawusie ;-)
agatka BB - fajne to jest :tak:

ide zrobic sobie kawusie i moge sobie wtedy posiedziec na dluzej hihi
i moze jakies czekoladki sobie wezme :-p:sorry:

Jakby mi sie nie nudzilo to bym tak na necie nie przesiadywala heheh:-D:-D:-D:-D

Moj pracuje nie narzekam zaradny jest chlopak:tak:
tylko mi nudnawo troche zreszta ile mozna w domu siedziec samaej:confused:

Jutro bede musiala suwaczek zmienic bo mamy 5 zabka!!!

On jak mial tylko te 2 dolne zeby to tak mnie dziabnal ze mi slady zostaly:-)
A teraz to wogole wszystko gryzie nawet sobie kciuka pogryzl i ma slady bo te zabki strasznie ostre sa:tak:
A pozatym szczypie mamie i ciagnie ja za wlosy tylko go na rece wezme a ten juz mnie za grzywe tagra:-D:-D:-D:-D

Jakby mi sie nie nudzilo to bym tak na necie nie przesiadywala heheh:-D:-D:-D:-D

Moj pracuje nie narzekam zaradny jest chlopak:tak:
tylko mi nudnawo troche zreszta ile mozna w domu siedziec samaej:confused:

Jutro bede musiala suwaczek zmienic bo mamy 5 zabka!!!

Jak ci dzidzia trochę podrośnie to już przestaniesz się nudzić:-D:-D:-D:-D czasu na wszystko będzie brakowało:tak::tak::tak:
Ja dziś pierożki lepiłam i strasznie się przy tym napracowałam, bo ja nie za bardzo z powołania kucharka:tak::tak::tak:
Teraz kawusiam i staram się czymś Maję zająć bo nie usnęła i teraz będę ją przetrzymywać do nocki:szok::szok::szok:

Cześć dziewczyny.

Anaconda, masz rację z tym przetrzymywaniem. Ja jednak wczoraj przesadziłam, bo zanim dzieci poszły spać zrobiła się 20.30:tak:

Klaudynka, te zęby wychodzą mu teraz hurtem:eek:

Ja teraz się relaksuję. Maluszek mniejszy siedzi obok mnie i patrzy co robię a starszy jest z tatusiem oglądają bajeczkę.
Ale zaraz trzeba będzie wracać do rzeczywistości:crazy:

pozdrawiam wieczorowo:happy:

reklama
Do góry