reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Atra, ja na nogach od 5.30. Dopadła mnie dzisiaj @ i ból brzucha. Czyli dzień zaczął się wesoło. Szczęśliwie młodszy poszedł się zdrzemnąć:tak:.
I nie mam pomysłu na obiad:crazy:

reklama
hej hej
mlody siedzi na biurku wiec pisze tak jedna reka :sorry:

atra no to gratulacje dla Jakubka za suchutkie majteczki :tak:;-) torba super ... ale mnie by sie narazie nie sprzydala ... pierwsze trzebabyloby pomyslec o zakupie laptopa :-p
anabuba - ja swoj znalazlam :-D
dowikla - to tak samo jak ja ;-)
Joanna - powodzenia na dzisiejszej jezdzie i zdrowka dla Was :tak:
mama helenki - gratulacje suchych majteczek :-);-)

ide bo mlody juz marudzi....... a moj m stwierdzil ze ostatnio za zcesto siedze na kompie :eek::-D

Joe biduleczko... może i ty sie chwilkę połóż? JA z obiadkiem mam dzisiaj spokój mam od wczoraj kotlety :tak:
Patrysia no od torby możesz zacząć :tak::-D

Mój synek dzisiaj znowu na majteczkach. Od rana z łóżeczka słyszałam mama aa! A teraz siedział na nocniczku i oglądał zdjęcia...i zrobił siusiu!

Joe ja też tak mam pierwszego dnia @
Atra Mama Helenki gratki dla dzieciaków moja Gaba znów zaczyna wołać bo miala zastój jak zacżęłam prawo jazdy ;-)czuje sie fatalnie bo mam zatakny nos i nie lubie tego bardzo
Patrysia spodenki ładne :tak: tylko biodrowki nie dla mnie :-:)-(
Malinka powodzenia z suwaczkiem ja też sie mordowałam bardzo zanim mi sie udało ;-):tak:
-j- kto nie lubi zapachu niemowlaków najwpanialsze perfumy an świecie :-)

WITAM:-)
U mnie od kiedy mlode wstaly to istny sajgon:no:Caly czas sie kloca i wyrywaja sobioe co sie da:no:
JOE ALEX:-)Moze rzeczywisie sie poloz poki jakos mozesz;-)Do mnie @ ma przyjsc 29 ale pewnie jak na zlosc przyjdzie 28 jak idziemy na gastroskopie:szok:
A ja na obiad planuje ziemniaczki,suroweczke i kotlety z poledwiczke:-)ale na razie tylko planuje hihi

ATRA:-)MAMA HELENKI:-)Gratuluje:tak::tak::tak:
U nas ten sam etap tylko ze bez nocnych pobudek;-)

Dzięki kobitki :)

Nigdy bym nie przewidziała takiego nocnego scenariusz, prędzej się słyszy o moczeniu nocnym, a tu taka niespodzianka...

Straszny mętlik mam w głowie :baffled: Czytam i nic mi z tego nie przychodzi... Więc wybaczcie moje puste odpowiedzi..

Chyba się zestresowałam, dzisiejszą wizyta u gina...

Pozdrawiam

Witam południowo.

U mnie dzieciaczki też się kłócą. Tomasz nie chce dać Piotrowi swojej zabawki i ryk na cały dom:szok::szok::szok:.

Zero spokoju:-).

Wpadłam tylko na moment zobaczyć co się dzieje na BB i zaraz spadam robić obiadek. Mam mięsko mielone, więc może cos wymyślę... Zero weny kulinarnej dzisiaj...:baffled:. Gdyby nie dzieci, to nie gotowałabym dziś wcale...

Pozdrawiam i smacznego obiadku:happy:

ja też tylko na chwilkę bo obiadek zaraz gotuje u mnie dzisiaj pałki z kurczaka na chrupiąco+ryż+surówka i duszone pieczarki=mega obiad:-)a moje antosisko jak tylko wróciliśmy ze spaceru to nie śpi i na rączkach u mamy i gotuj tu obiad:szok:

Witajcie kobitki!
I kto tu mówi o nadrabianiu?:-)ja wasze dzisejsze poranne posty musiałam chwilę czytac a co dopiero z całego dnia?:-D:-D:-D:-D
Mama Helenki o której kładziesz spac swoja pocieche?Ja robiłam tak ze swoja Pauliną jak zaczęła wołc na nocnik-w dzień albo sama jakos dawał znac alboja pytałam lub wysadzałam sama(bo u nas z mowa był i jest problem,ale to inna bjak).W kazdym razie cłakowicie przestała sikac w nocy jak miała 2,5 roku(a w dzień 2lata).I ona chodział spac ok.20-21,a ja ok.24 więc tez na początek zakładałam jej pieluchę(dobre sa te Lets Go-papmersa bo są jak majtki i łatwo je ściagnac).i zanim ja poszłam spac to ja wysadzałam na nocnik przez sen.Posiedziałam przy niej chwile,mówiłam sisisisisisisi.... i w końcu robiła na śpiocha siku:-).W miedzyczasiee dawałam jej smoka żeby sie za bardzo nie rozbudziła i potem ja chwilę utuliłam i szła dalej spokojnie spac do rana:-D

Ja teraz walczę z nocnym jedzeniem Weroniki.Teraz ok.3rano płacze przez sen i nie da sie oszukac piciem czy wodą.Musi byc kasza,ale i tak robie jej oszukaną-mniej miarek mleka i mniej kaszy-taka lurę.Najgorzej że wychodzajej zęby i sie przez to budzi.

A ja dziś na obiad rosołek:-Dwstałam po 9,a do tego jest paskudnie mglisto i w ogóle to chociaz na biad cos mało zajmujacego:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry