reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
bajorekaga witaj, pisz dużo i często:-D
dowikla a skąd te stany zapalne u córci? mam nadzieję że szybko da się je wyleczyć, ja coś o tym wiem bo sama miałam niedawno gastroskopię (okropność:baffled:) i stan zapalny w przełyku z kilkoma małymi polipami podobno na tle nerwowym ale skąd to się bierze u dzieci????

Mama Helenki nie chciałam kupić tego co chciał mi wcisnąć to namawiał mnie na przedłużenie gwarancji, bo ponoć ta standardowa właściwie nic nie obejmuje, a za dodatkową opłatą fuul opcja, wtedy mnie juz zagotował:wściekła/y::crazy::wściekła/y:pani w kasie też jakaś mało przyjemna bo spojrzała na moje zamówienie bez tej dodatkowej gwarancji i zmierzyła mnie wzrokiem:szok: oni mają chyba od tego jakąś super prowizję:confused:

witam
oj dzis to kompletnie czasu nie mialam
pol dnia bylam w centrum pozalatwiac sprawy a reszte pol dnia siedzialam na necie a konkretnie na allegro ...
kupowalam rzeczy tzn zestaw do robienia tipsow i wszelkie ozdoby.....
postanowilam ze bede pracowac w domku jak malego nie ma gdzie zostawic to bedzie i ze mna i bede mogla robic to co uwielbiam :tak::-D jutro ide zaplacic za to wszystko
ale ciesze sie bo moj m uswiadomil mi ze wychodzimy pomalu na prosta jezeli chodzi o finanse :tak:
poczytam co u Was ;-)

Na początku studiów dorabiała w sklepie z aparatami, jak klient nie był zdecydowany to mu się zachwalało tylko to od czego była prowizja.

A tobie się trafił, jakiś chyba mało doświadczony, bo skoro byłaś zdecydowana, to niepotrzebnie ci ględził. Na ale i tacy się zdążają.

Ja kupiłam dodatkowa gwarancje na laptopa. Zamiast roku miałam 2 lata. A i tak zaczoł sie zypać dopiero po 2 latch... :baffled:

8 stron do nadrabiania w ciagu jednego dnia :szok::szok::szok::szok:

joe ale
- wracajac do wczorajszego dnia mialam na obiadek mielone z serem w srodku z kapusta czerwona i zmieniaczkami :-) dobre bylo...
anka - my tez robilismy kaszke ryzowa na wodzie zeby tyleczke "zakleic" z powodu biegunki
agunia - ja co do nk pousuwalam wszystko jak bylo o tym bardzo glosno chyba z miesiac temu :tak: zreszta nigdy nie mialam nagich fotek od malego tez wiec nie musialam nic ukrywac... a profil i tak mialam zawsze zablokowany dla "nieprzyjaciol" :tak:
justyna800717 - niestety nie pomoge bo nie mam pojecia :no:
j - pewnie bedziesz tak odstrzelona ze nikt Cie nie pozna hihih :-D:-p:tak: u no to Ty tez musisz byc zwarta i gotowa ... pewnie do wtorku juz urodzisz ... daj znac :tak:
Aleksia - witaj w naszym gronie :tak:
bajorekaga - witaj u nas :tak: dolaczaj smialo ;-)

no to zakonczylam czytanie :-D

jak zwykle ja dołączam wieczorem i znów cisza:-(
bajorekaga witaj w gronie:-)

Zapomniałam Wam powiedziec że Weronice juz minęła chrypka-tym razem szybko ją wyleczyłam bo w ciągu 3 dni:-D:-D:-D:-D:-D

Miałam prasowac...no i na zamiarach sie skończyło:-)
po 15 jak kończyłam robic zupe to wpadła moja mama do nas po pray no i została do 19:-D:-D:-D
Ale sobie pogadałysmy na spokojnie,popiłysmy swojskiego winka:-D z jagód-ZAPRASZAM!!! i powiem Wam że takie winko to najlepszy lek na zespół napięcia przed @:-D
Normalnie to bymwszytskich po kątach rostawaiała,a tak to nawet jakos udało nam sie z P szybki numerek zaliczyc,jak dzieci oglądały dobranockę(a my w łazience)hehehehehhe:rofl2::-D
No coz -lubię takie ekstrema;)

czesc

Na poczatku witam nowa mamusie :) Czuj sie jak u siebie:))i napisz cos wiecej o Was :)

Przeczytalam posty dopiero teraz bo wczesniej nie mialam czasu.Rano sniadanko a potem pojechalam z kolezanka na zakupki BYlam w H und M i kupilam laurze koszule, spodnie i spodniczke :) Zamowilam w sklepie bude do wozka bo nie wiem czy pisalam niestety moja poobgryzaly szczury mojego braciszka:crazy:

Dziewczyny nie wiem czy Lali nie bedzie miala zatwardzenia z tych kaszek na wodzie :-Dbo ani wczoraj ani dzis kupki nie bylo:dry: leku jej juz nie podaje a Jutro wieczorem dam jej wkoncu mleko to moze i kupa bedzie:confused:

reklama
czesc !
jestem tu nowa ale bardzo chetnie tu zaglądam :-) niestety nie mam tyle czasu by regularnie z waami byc ale jak tylko znajde chwile to napewno sie pojawie:tak:bo moge poczytac o tych samych problemach...CO mam ja

Do góry