reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny.

Jeszcze nie nadrabiałam wczorajszego dnia:rofl2:

M wczoraj po pracy przyprowadził kolegę i zabrali mi kompa:dry:
Ale wybawili Helenę a ja się byczyłam:-D Tamten to kawaler co desperacko chce mieć żonę i dzieci :rofl2:

Która ma dzisiaj urodziny? Przyznać się! Bo ja się jeszcze gubię :rofl2::-D

reklama
:tak:ja też się witam:tak:
mój antoś pospał dzisiaj do 8 od 21.30:szok::-D:-D
a urodziny ma dzisiaj mój P ha ha ha powiedział dzisiaj że stukneło mu 36 a czuje sie jak by miał 20 :-D:-D:-D a ja zawsze mam 18 (no +wat:-D)

Witam, wpadłam podpisać listę obecności:-D:-D:-D zwykle o tej porze mnie nie ma :-):-):-)
Wiktoria ale z Was ranne ptaszki:szok:
Ja też musiałam rano wstać bo Misię do przedszkola trzeba było zawieźć, teraz muszę liczyć na m, bo mój samochód to jeszcze trochę postoi:baffled::baffled::baffled: dopiero pod koniec tygodnia ma być wycena a potem szukanie części:baffled::baffled::baffled:

a po wtorkowym szczepieniu mój antoś waży 5740 i mierzy tak około 66-68 cm pani doktor powiedziała że to mistrzostwo a jak usłyszała że on już całe nocki śpi to była w szoku i poradziła budzić go około 4 na jedzonko:szok:super tylko kto mnie by o 4 obudził:-D:-D:-D:-D:-D moja babcia zawsze mawiała że człowiek nie świnia jak się wyśpi sam wstanie:-Drozumiem gdyby był mały mało przybierał na wadze ale on ładie tyje i wcale nie myślę go budzić za bardzo chciałam te nocki przesypiać żeby go teraz budzić:-D:-D:-D
a adam mój ma 142 cm i waży 30 kg a julia ma 110 cm i waży 20 kg

Ja też muszę się wybrać z Misią na mierzenie i ważenie i cały ten bilans czterolatka, jakoś do tej pory nam zeszło, bo ciągle choruje:baffled: Dzisiaj znowu zaczęła kasłać a nos ma okropnie zapchany:no: Tak samo jest ze stomatologiem, jak ją zapiszę to muszę odwoływać bo jest akurat chora i tak w kółko:rofl2::rofl2::rofl2:
malinka dzieci masz na medal, wymiary i waga jak z książki:tak:

reklama
Do góry