reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Poczytałam o waszych wieczornych zachciankach :rofl2: I zrobiłam się głodna mimo iż jestem świeżo po śniadaniu, uwielbiam fetę, czosnek brokuły :-D Nie wiem czy czegoś tak naprawdę nie lubię :sorry2: A ten Makaron tao tao, to chyba makaron sojowy:confused:

U mnie dzisiaj szaro i pada, siedzimy w domu i czekamy na gości :-) Ale do 14 jeszcze kupa czasu.

No to juz siebie mamy ANABUBA:-)Zaproszonko przyjete;-)Fotki obejrzane:tak::tak::tak:Sa super:-)No a Ty mamuska to wygladasz kwitnaco;-):-)

A ja ostatnio jestem jakas zabiegana.

Dziś z M jedziemy znowu do doradcy kredytowego i zobaczymy, jak to wszystko pójdzie. Az się boję...:szok:. Facet twierdzi, że kredyt dostaniemy, ale wiadomo, jak jest... Dopóki kasy nie będzie na koncie, tonie uwierzę...

A jak się wybudujemy, zapraszam na parapetówkę...:tak::tak::tak::-D

na sam poczatek
Aniu wszystkiego naj naj naj duzo sexu malo dzieci ;-)
ogromu milosci, pociechy z dzieci i spelnienia marzen
sto lat sto lat :-D

ja teraz koncze pic kawusie bo spalismy z malym do 8

joe alex - to powodzenia zycze
kurcze mje dzecko na spokojnie nie daje mi siasc do kompa
:dry::dry::dry::dry:

reklama
Witam
O rany, ale Wy rozpisane jesteście! :szok: Czytam i czytam i skończyć nie mogę! :tak:
Ja widzę, że Wy tu jakieś nocne czaty macie! :-D Ja niestety wieczorkiem rzadko siedzę przy kompie. Wtedy mamy z mężem czas dla siebie, bo on całe dnie w pracy! :-( Za to przed południem na pewno będę zaglądać! :-)

Do góry