reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anabuba to jest tak zawsze, wchodzisz i nikogo nie ma :-D:-D:-D
No wydatków mniej tym bardziej że za wszystko z własnej kieszeni płacimy. Ale tak czy inaczej 25 osób będzie i wystarczy :-):-)

Hej dziewczyny ,mnie nie było tak długo bo najpierw nie mogłam się doczekac na M a potem się witaliśmy.....:-)a dziś od rana ,zakupy w mieście obiad w knajpie i w ogóle fajnie jest się czasami kilka dni nie widzieć....:-)Namnożyłyście tych stronek ho ,ho ,nad morzem odwilż na całego ,połowyśniegu nie ma ble ,mokro ble zimno,:crazy:

ja juz po obiadku maly strasznie dlugo zasypial a moj m w robocie :-D
moze teraz sie uda zdjecie....
jutro usuwam wiec ogladajcie
impra078.jpg

Witam sie popołudniowo:-)
Pogoda u mnie tez do niczego, straszna chlapa i ślisko:szok: i jeszcze śnieg pada:szok::szok:
Misia ma jakąś wirusówkę i jesteśmy uziemione:baffled::baffled::baffled: zobaczymy na jak długo, mam nadzieję, że szybko choróbsko odpuści.
Za chwilę Was poczytam bo znów sporo :-D:-Dnaprodukowałyście postów:-D:-D

Cześć dziewczyny!
Trzy tygodnie temu zostałam szczęśliwą mamusią:-)i najblizszy czas czyli około 3 lat spędze z synkiem w domku.
Chcialam się was zapytać czy mogę dołączyć do waszego tematu mamusiek w domu?
Fajnie będzie z kims pogadać przy kawce(zbożowej, bo karmie piersią) i zapytac o rade w przypadku problemu;-)

Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam

reklama
Do góry