reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikla a dziewczynki na co sa uczulone?czego nie mogą jeść?i co bedziesz musiała zostać w domu z dziewczynkami jak nie pójdą do przedszkola?czy masz jakies inne rozwiązanie?

Sa na diecie bezmlecznej( a ja glupia czasami daje im danonki,sery itd no i dzisiaj lekarka mi powiedziala ze zdecydowanie nie:szok::szok::szok:)i ubogoalergicznej:no:
Teraz czekam na wyniki Wiktorii czy moze gluten no a 4 marca mam badania Klaudii i potem czekanie na wyniki

ANKA:-)No sa szczypioreczki:szok:Wiktoria ma nozki jak szczudelka

reklama
dowikla no to z tym przedszkolem to troszke u Ciebie dziwnie powiem Ci szczerze.Bo u mnie we Wrocławiu to jezeli dziecko jest na cos uczulone i nie może czegos jeść to idzie do normalnego przedszkola tylko na samym poczatku wypełnia sie taką specjalną ankietę i Panie w kuchni maja zaznaczone czego dane dziecko nie może i tego nie dostaje.I nie ma żadnej oddzielnej kuchni

Helena pospała i będzie szaleć do późna:baffled: No ale ja tez pospałam więc poharcujemy razem:-D No ale może dzięki temu, uda mi się choć raz z wami pogadać wieczorowa porą :rofl2:

A jak nie moze prawie wszystkiego w danym dniu to chodzi glodne:confused:
U nas sa przedszkola w ktorych gotuja osobne posilki dla dzieci alergicznych-tak mi mowila dzisiaj moja lekarka:tak::tak::tak:

Ja też się zastanawiała, czy Heleny nie zapisać do przedszkola. Na razie zrezygnowałam z tego pomysłu. Ale kto wie...

Boję się, że jak przyjdzie na świat rodzeństwo to mała będzie się za bardzo nudzić :confused:

reklama
A Helenka jest taka kontaktowa ze nadawalby sie do przedszkola?I nie plakalaby jakbys Ja zostawiala?Moje dziewczynki lubia bawic sie z dziecmi i wogole ale z drugiej strony to mialabym problem zeby Je zostawic w przedszkolu poniewaz pewnie by mi plakaly bo stale tylko mama i mama:szok::rofl2:

Do góry