reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dam znac dam jesli do tego spotkania dojdzie;-)Bo umawiamy sie juz po raz kolejny :-)
Teraz mam w laptopie plytke "To nie tak jak myslisz"-wlaczalam ja juz kilka razy i jakos nie moge obejrzec

Agnes no on też by po pisał z wami ale już mi bije po laptopie.I raz patrzy na kompa a raz na tv mały spryciula ciągle ziewa ale spać nie pójdzie a rano i tak wstanie o 07;00.
Dowikła ja też chętnie bym poszła do kina może jak mężuś wróci:eek::eek:
ale mi sie bardzo podoba piosenka.To nie tak jak myślisz.

a ja dzisiaj to miałam przeżycie mało fajne siedzę w kuchni robie dzieciaczkom kolacje i nagle słyszę przeraźliwy krzyk ratunku ratunku słuchajcie aż mnie przeszyło głos kobiety i tak przeraźliwy aż mnie od środka wzdrygneło krzyknełam tylko do mojego P niech zejdzie szybko na dół bo jakaś kobieta strasznie krzyczy ratunku zbiegł na dół ale już nie był w stanie pomóc jacyś durnie wyrwali kobiecie torebkę wepchneli w krzaki i uciekli strasznie płakała była przerażona jedyne co mógł zrobić to zadzwonić na policje:no::wściekła/y: a ten krzyk cały czas brzmi mi w uszach :-(to była godzina 19 więc jeszcze nie noc i pomyśleć że ja czasami nawet później sama wracam:szok::szok:a myślałam że to spokojna okolica same domki jednorodzinne place zabaw a tu z tego co mówili policjanci nic z tego wcale tak spokojnie nie jest ssą i pobicia i gwałty i napady :szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie w szoku jestem i w strachu też......

Laura spi

literowki czsami niezle psikusy wyprawiaja

Mama Helenki
200zl o kurcze Ja tu chodze do ginekologa Polaka i on za darmo ma te ed dlatego pytalam bo nie roientuje sie jak to jest w polskiej sluzbie zdrowia.Niezle sobie kasuja

Wiktoria oby maly ci do polnocy nie siedzial

Dowikla tak juz bywa ze spotkaniami najlepiej na ostatnia chwile sie umawiac bo to przewaznie nic z tego:baffled:

Aleksia a Ty gdzie sie podziewasz????

W końcu sie doczytałam:-)
to cyba na te ostatki dzis takie dziwne rzeczy wychodzą:-D:-D:-D
poczytałam co napisałyscie,zeszta jak zwykle jak ja zniknęłam to wy przybyłyście.Mojae dzieci juz smacznie spią.Napisąłam dzis 6 stron pracy!!!!!!!!!!przez 2godziny.ale to chyba sporo:-):-):-):-):-):-):-):-)oby tak dalej.jutro P odbiera Paulije w8iec inaczej sobie rozplanuje robotę więc chciałabym chociaz z 10stron napisac:happy:
joe alex no właśnie dostaliscie ten kredyt czy bnie?
Anka i Agunia Eurespal jest lekiem przeciwzapalnym i mozna go podawac nawet na noc,przy wszelkich infekcjachukładu oddechowego,dzieki niemu czesto udaje bezantybiotyku.To flavamed i ambrosol i mucosolvan i flagemina sa wykrztusne i nie nalzey ich podawac na noc.
Agnes jakbys sie mnie sytała to bymci powiedziałą ze to szczepienie to po roku od sostatniego bo w końcu moja órka jest tylko mieisac młodsza od Twojej

dowikla ja też pościągałam sobie z neta trochę filmów które bardzo chciałam zobaczyc ale coś się do nich zabrać nie mogę:confused::confused::confused: ale nie dawno ogladałam "napewno być może" taka komedia romantyczna z cyklu lekka i przyjemna mi się podobała nawet P ze mną obejrzał:-pale on to fan horrorów i historycznych wojennych a ja takich nie lubie:no:

malinka no to nie za ciekawe rzeczy sie dzieja w twojej okolicy,zreszta taka sytuacja może zdazyć sie wszędzie.Kurczę asz strach wieczorem wychodzić z domu.

Anka Aleksi nie bedzie jakis czas,któraś z dziewczyn mówiłą bo Aleksia napisała jej sms-ka.POjechałą z małym do swojej mamy a tam chyba neta nie ma czy cos takiego.Wiem tylko tyle.Mam nadzieję że u niej wszystko w porzaku.

reklama
Do góry