reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MALINKA:-)U nas tez sie strasznie dzieje:no:Z tym ze o tym co dzieje sie w mojej okolicy jest naprawde glosno w Poznaniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Az strach wyjsc na ulice:angry::angry::angry:A niestety bedzie pewnie jeszcze gorzej:no::no::no:

reklama
Anabuba a ską ja wiedziałąm że to tak z tym szczepieniem wyjdzie.No ale trudno,przynajmniej ją zważyłąm.Pójdziemy za miesiąć.

u nas usg 4d czy 3d kosztuje nawet 250:szok: ale ja u swojego lekarza mam znizkę:rofl2: za częste odwiedzanie :-)
Widze że moja Weronika jest największy grubasek.ma 16mieisecy 82cm i wazy 14kg!!!!!!!1:szok::rofl2: tyle co szczypiorki razem:-)
malinka to nie zazdroszcze

Malinka TY lepiej noca nie chodz sama bo sama slyszalas GWALTY!!!;-):-D

Agnes chyba to czytalam heheh wlasnie sobie przypomnialam ze u mamy jest upsss co za wpadka

Ania jaka tam wpadka każdemu może coś się zapomnieć :tak: malinka włąsnie Ania mówi prawdę GWAŁTY GWAŁTY trzeba byc ostrożnym:-p:-p:-p

Malinka TY lepiej noca nie chodz sama bo sama slyszalas GWALTY!!!;-):-D

Agnes chyba to czytalam heheh wlasnie sobie przypomnialam ze u mamy jest upsss co za wpadka
ba rzebym wiedziała że to tylko gwałt a sprawca zdrowy i przystojny a do tego czuły to co noc bym spaceroała:rofl2:
a tak serio to naprawdę to straszne miałam znów biegać bo uwielbiam ale narazie mam stracha i nic z tego:no::no::no:

Anabuba ma apetyt to niech je, a co bedzie sobie dziewczyna żałować, będzie biegać to zrzuci albo tam podskoczy w górę że w cale grubasek nie będzie z niej tylko laska

reklama
Do góry