reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGNES:-)Jajecznice z pomidorami mowisz hmmm moja ulubiona:tak::tak::tak:
Chyba bede miala dzisiaj takie samo snaidanko jak Wy;-):-)
Jka bede miala na czym usmazyc bo poki co to siedze bez gazu:wściekła/y:Oby nie za dlugo bo mam juz zimne kaloryfery:angry::angry::angry::rofl2:

reklama
Witam:-)
ALEKSIAFajnie ze jestes no i ze jakos sie dogadaliscie:tak::tak::tak:

Ja dzieisaj nawet w miare wyspana ale pospalabym sobie dłuzej i moje dzieciaczki tez;-):-)Ale tesc wlecial o 9 rano oznajmiajac ze nie ma gazu ....srutututu...no i obudzil mi dziciaki a tak dobrze mi sie lezalo;-):-)
Teraz sie troszke bawia

ja tez nie lubię jak mi kotś niespodziewanie z rana wpada:no::wściekła/y: szczególnie jak dosypiam,ale ostatnio nie mam na to czasu poza weekendem

Nam tez zabki sie wyzynaja i nie ma mowy o oszukiwaniu w nocy na mleku. jak nie dostanie butli z mieszanka, pozniej z herbatka, to kaplica, pomarzyc o spaniu.mamy juz wszystkie jedynki, dwie gorne dwojki i czekamy co dalej. Chwilowo spokoj.
Dziewczyny jedno z kilku pytan-jak dlugo karmilyscie w nocy. Cyca odrzucila po 8 miesiacach, choc ja chcialam przynajmniej do roku. Ma ponad rok i choc uz troszke mniej, to nadal sporo zjada w nocy inie da rady jej oszukac.
Doktor mowi, zeby sie nieprzejmowac, poki nie tyje i dobrze sie rozwija, ale tesciowa ciagle suszy mi glowe, zeby nie karmic.Co Wy na to?

luna mój P tez lubuje sie w Mastertonie itp.ciagle jakies horrory czyta a potem sie dziwi że mu sie koszmary snia:confused::baffled:
Ja mam zawsze bardzo realistyczne sny i napisalby z nich nejeden porzadny horror.Nie tylko po takich ksiazkach. Ostatnio po jakims romansidle ( film) snilo mi sie, ze jest wojna, moj maz z malenstwem zamkniety w jakiejs klatce w obozie , ja przebrana za pielegniarke probowalam ich wydostac a skonczylo sie tak, ze na naszych oczach za kare i ku przestrodze rozstrzelali nasza coreczke. Obudzilam sie zlana potem. Przez godzine nie moglam sie uspokoic.

ja tez nie lubię jak mi kotś niespodziewanie z rana wpada:no::wściekła/y: szczególnie jak dosypiam,ale ostatnio nie mam na to czasu poza weekendem
A tesc nie mial daleko zeby wpasc:tak:Otworzyl tylko drzwi od pokoju,bez pukania i od razu z tym swoim donosnym glosem(mozna powiedziec krzykiem)bo do soboty jest w Polsce:no:

LUNA:-)Ja moje male chcialam karmic jak najdluzej w nocy z tego wzgledu ze mi nie przybieraly na wadze:tak:Same na cyca budzily sie tak do 7 miesiaca,ale nie w nocy tylko tak nad ranem ok5.Pozniej jeszcze przez miesiac bralam Je na spiaco i odkladalam spowrotem;-):-)
Ale jak juz wcale sie nie budzily i nie wiercily to stwierdzilam ze nie ma co ich karmic na sile no i przestalam
I od tego czasu przesypiaja mi cale noce:tak::tak::tak:-oczywiscie zdarzaly sie wyjatki typu choroba lub zabkowanie ale i tak nie wolaly mleka

Dowikla, no to tylko pozazdroscic takich pociech.Moja na cycu budzila sie jak w zagarku co 3h. Teraz na butli budzi sie raz, dwa razy na mleko i raz na piciu.

Nam tez zabki sie wyzynaja i nie ma mowy o oszukiwaniu w nocy na mleku. jak nie dostanie butli z mieszanka, pozniej z herbatka, to kaplica, pomarzyc o spaniu.mamy juz wszystkie jedynki, dwie gorne dwojki i czekamy co dalej. Chwilowo spokoj.
Dziewczyny jedno z kilku pytan-jak dlugo karmilyscie w nocy. Cyca odrzucila po 8 miesiacach, choc ja chcialam przynajmniej do roku. Ma ponad rok i choc uz troszke mniej, to nadal sporo zjada w nocy inie da rady jej oszukac.
Doktor mowi, zeby sie nieprzejmowac, poki nie tyje i dobrze sie rozwija, ale tesciowa ciagle suszy mi glowe, zeby nie karmic.Co Wy na to?

moja Weronika ma 16mieisecy i właściwei przestała jesc w nocy jakies 2tygodnie temu,bo ja zjdała wieczorem gesta kasze na mleku to ok 3 w nocy musiala tez zjesc.a zageszczasz jej czyms mleko?moja jakby jadła gołe mleko to by co 3godziny krzyczałao jedzenie.a tak na wieczór zjada 400-500ml getsej kszy z mlekiem i z reguły do 6-7 rano wsytarcza.dzis w nocy dostała na 250wody-2miarki mlakea i dała sie oszykac bo samego picia to nie wezmie,szczegolnie jak ida zeby.bo czasami złapiepare łykow picia i wystarcza

Ale One od urodzenia potrafily przez dlugo,dlugo nie jesc;-)
Ja nawet przez sen jak byly malenkie wpychalam im butle z mlekiem:tak::tak::tak:
Sa dzieci ktore jeszcze wczesniej przesypiaja cale noce:-);-)

A Twoja coreczka domaga sie tego mleka w nocy czy tak sama Jej dajesz?

reklama
Do góry