reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jka moje sie budzily to ja Je karmilam ledwo zaczely sie ruszac tylko zeby sie nie rozwyly:tak::tak::tak:
Jak skonczylam karmic jedna to od razu bralam druga zeby moc troche pospac;-):-)

reklama
Jka moje sie budzily to ja Je karmilam ledwo zaczely sie ruszac tylko zeby sie nie rozwyly:tak::tak::tak:
Jak skonczylam karmic jedna to od razu bralam druga zeby moc troche pospac;-):-)

no tak.moja jak była młodsza i była na cycu to ja sie tez budziłąm jak tylko zaczęła sie krecic,a teraz spie poki nie zacznie mocniej kwekac.ale co najlepsze ni mnie w nocy nie budzi,nawet jak P wstaje do pracy,ale budzik i dziecko zawsze usłysze chocbym spałą dopiero godzine:rofl2:instynkt:-D

Hej ,doczytałam posty zajęło mi to bagatela 25 minut ,próbowałam u siebie zmienić to przewijanie ,na większą ilość postów na stronie ,ale nic z tego ,nie widzę tego.tak ,mieszkam nad morzem i walcie do mnie jak w dym na kawusie i na plotki ,jak któras wyląduje w pob.latem to koniecznie musimy się spotkać!!:-)Ja mam mały dom i tylko jeden domek do wynajęcia ,ale jakby ktoś chciał pod namiot....;-)malinka to okropne z tym napadem pod domem!!!Na tyle postów chciałam odpisać ,ze nie pamiętam!!!:zawstydzona/y:

O 20, bo tak kladziemy ja spac dostaje 240 mleka zageszczone kaszka na noc. W nocy dostaje zageszczone mleko, ale nie tak mocno, na 240 4 miarki mleka i 2 mierki kaszki lub kleiku ryzowego.

Daje, bo wola i to wola w nieboglosy jak probuje ja uspokoic na sucho albo oszukac.

no tak.moja jak była młodsza i była na cycu to ja sie tez budziłąm jak tylko zaczęła sie krecic,a teraz spie poki nie zacznie mocniej kwekac.ale co najlepsze ni mnie w nocy nie budzi,nawet jak P wstaje do pracy,ale budzik i dziecko zawsze usłysze chocbym spałą dopiero godzine:rofl2:instynkt:-D

Ja mam tak samo:-D:-D:-DMale slysze jak tylko sie wierca:tak:Dopoki spaly bez spiworkow to co sie poruszyly lecialam do lozeczek zeby Je przykrywac;-):-)
A dzisiaj rano to nawet nie wiem kiedy M wstal do pracy:-D

Hej ,doczytałam posty zajęło mi to bagatela 25 minut ,próbowałam u siebie zmienić to przewijanie ,na większą ilość postów na stronie ,ale nic z tego ,nie widzę tego.tak ,mieszkam nad morzem i walcie do mnie jak w dym na kawusie i na plotki ,jak któras wyląduje w pob.latem to koniecznie musimy się spotkać!!:-)Ja mam mały dom i tylko jeden domek do wynajęcia ,ale jakby ktoś chciał pod namiot....;-)malinka to okropne z tym napadem pod domem!!!Na tyle postów chciałam odpisać ,ze nie pamiętam!!!:zawstydzona/y:

jak juz wczoraj instruowałam dziewczyny-wejdz w ustawienia-po lewej stronie bedzie panel kontrolny.tam wejdz w edycje opcji i pod koniec strony bedzie opcja ile postów na strone:-)dasz rade:-D

Przypomniało mi się :-)jestem wielką fanką horrorów Mastertona za Kingiem nie przepadam,oglądać też lubię ,ale tylko w towarzystwie:-DMój M mówi że jak oglądamy razem horror to on się bardziej moich reakcji boi (podskakuję znienacka)niż filmu:-)

O 20, bo tak kladziemy ja spac dostaje 240 mleka zageszczone kaszka na noc. W nocy dostaje zageszczone mleko, ale nie tak mocno, na 240 4 miarki mleka i 2 mierki kaszki lub kleiku ryzowego.

Daje, bo wola i to wola w nieboglosy jak probuje ja uspokoic na sucho albo oszukac.

O kurcze:szok:No to nie zazdroszcze:no:

reklama
a dzis budzik mi wcale nie zadzwonił,czasami tak mu sie cos przestawi ze niby nastawiony a nie dzwoni:crazy::baffled:
ale ze codziennie wstaje przed 7 to sie uobudziłam na czas:-)
Moj budzik zawolal punktualnie o 7 rano, ze chce sie juz wyspal. Padnieta tym bolem glowy wzielam ja tylko do siebnie do lozka i przysnelam jeszcze na 15 minut.Oczy same wyplyna mi z orbit, tak mnie bania rypie.

Do góry