reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
agunia udało Ci się brawo :-D:-D:-D:-D ja póxniej będę próbować najwyzej mnie poduczycie później.Teraz zmykam bo tesciowa przyszłą.trzeba się nia zająć :-D:-D:-D:-D

Najpierw naciskasz plusiki w postach do zacytowania, a na koncu jak już wszytsko przeczytasz i chcesz coś napisać to klikasz odpowiedz i wtedy wszystko gra :-)

Moze zle sie wkłuła:-)A masz jakis slad typu siniak?
A kiedy odbierasz wyniki:confused:
Wiesz jak ja chodzilam na badanie krwi to reka bolala mnie juz przed pobraniem tak boje sie igiel:-D:szok:

nie znoszę kłucia a w ciąży to przecież częste, pamiętam, że przy badaniu na glukozę też mnie bolała ręka, to przecież aż 3 razy a żyły tylko dwie

reklama
Moze zle sie wkłuła:-)A masz jakis slad typu siniak?
A kiedy odbierasz wyniki:confused:
Wiesz jak ja chodzilam na badanie krwi to reka bolala mnie juz przed pobraniem tak boje sie igiel:-D:szok:

Wkuła się dobrze, tylko, przycisnęła wacik zanim wyjęła igłę :baffled:
W jednym ręku mam dwie dziury i nie boli, a w drugim jedną i nie mogę ruszać :wściekła/y:

Moje dziecię usnęło w trakcie jedzenia pomarańczy:

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry