reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

luna ciesze sie że Tobie chociaz pomogłam:-)
ja wlazłam rano na strych i mam dla Weroniki takie trzewiczki na wczesna wiosne i adidasy.musze jej przymierzyc czy beda dobre,bo iwecie jak z ta numeracja bywa.Paulina jak była w wieku Weroniki to akurta zaczynala sie zima:baffled:
no i tez jakies balerinki jeszcze jej kupie:-)trzeba dame wsytroic:-D
myszunia współczuje.z takimi typami trzeba stanowczo

reklama
Witajcie kochane.

Ja to ostatnio wpadam na BB jak po ogień:rofl2:.
Jak dojdę do siebie to postaram się zaglądać częściej:tak::-D.

Widzę, że piszecie o lekarzach. Cos ostatnio wiem o tym. Szczęsliwie udało mi sie dostać do onkologa bez kolejki, to samo z USG. Ale o reszcie wolę nie mówić. Do ginekologa na NFZ muszę odczekać miesiąc:baffled::baffled:.

Ciekawa jestem, kiedy u nas będzie normalnie...?

Poczytam teraz co napisałyście, chociaż kilka postów:tak::-)
onkolog???????????????:-:)-:)-(

Anabuba, niestety tak.
Kilka dni temu miałam robioną biopsję piersi i czekam na wyniki...
Mam dwa guzki i teraz pytanie, jakie one są...
Nie potrafię się na niczym skupić...:no:

Joe trzymaj sie cieplutko i trzeba byc dobrej mysli;-)

Agnes to nic ze wczesniej jej nie dawalas ale Laura tez ma czasem takie napady wczoraj dalam jej mleko o 21 i dzis o 7:30 ale sa takie dni ze daje jej o 23 mleko a ona o 2 chce mleko bo glodna.

Ja uciekam na zakupki:rofl2: bede potem

Aha jutro organizuje sniadanko w babskim gronie ktoras chetna??To zapraszam:happy:

Witam w środę!!!
Nocka spokojna, tylko mały mnie znowu w nocy kopał :-D:-D:-D
Joe alex współczuję z całego serca, ale nie martw się wszystko będzie dobrze. Trzeba być dobrej myśli :-):-):-)
Słoneczko świeci dzisiaj świeci u mnie pięknie, trzeba korzystać z okazji i wyjść z czterech ścian :tak::tak::tak:

reklama
. Ale rzeczywiście, ten brak reakcji to chyba już powszechne...
Bo ludzie się boją. Przy moim starym osiedlu jest taka nieciekawa dzielnica, na skróty tamtędy wracałam ze szkolnego autobusu. W biały dzień chłopak, gówniarz może z 17 lat szedł za babinką. Prosiła o pomoc i nikt nawet nie spojrzał. Pytam się, czego chce, a ten z bajką, że to jego babcia i że ona nie chce się do niego przyznać. Gnój miał "motylka" w rękawie i o wyrodnej babci mi opowiada. Odprowadziłam ją do domu , kazałam pozamykać drzwi i okna ( domek jednorodzinny a ta sama) z domu ( od siebie) zadzwoniłam na policję. Pamiętam, że sama rwałam do domu aż się kurzyło, ale nie dałam po sobie nic poznać. Ten cały czas pod domem jej stał i czekał. No ale za mną nie polazł. A policja go złapała.

Co do lekarzy, to u nas jest to samo, do naczyniowca moja mama miał czekać 13 mieś. Ludzie, ktoś w jej stanie prędzej może się zawinąć niż doczekać.
podobnie jak mój Piotrek dostał przepukliny i poszedł do lekarza. ten mu mówi, że operować jak najszybciej, ale wolny termin dopiero za (chyba) 4 miesiące. Jak poszedł z kopertą operację miał za 3 dni. Ja niejestem za tym, żeby dawać w łąpę, absolutnie, ale jak zdrowie trzeba ratować ( i płodność, bo jeszcze dziecka nie było) to co robić? A oni tylko czekają...

Do góry