reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anabuba ja czesto na wyprzedazach klupuje to zawsze taniej;-)Tutaj non stop sa wyprzedaze wiem ze w PL to takich super wyprzedazy nie ma jak juz cos przecenia to max 20% a tu za tanioche mozna kupowac:tak:Kiedys kupilam mamie sweterki po 3 euro wzielam 5:-D:-D Bedzie miala na dluzej :)) Polary dla braci za 5 euro a w Pl to trzeba min 60zl dac:baffled:

Agnes Laura tez ma sporo ciuchow co chwile tylko porzadkuje je:rofl2:

Już prawie wszystko przeczytałam i już chciałam napisać do was kilka słów no i nagle mi forum zniknęło i pojawiła się ramka z takim napisem:
"Uwaga!
środa 0:15 - wprowadzamy niezbędne aktualizacje skryptu forum. Forum zacznie działać już niedługo (nie później niż 0:45)..." :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekałam do tej pory żeby to napisać, a teraz już nic nie pamiętam i idę spać! :dry:
Dobrej nocy.

witam ja nawet nie mialam czasu zajrzeć bo mam problem duży z najstarszym synem Wojtkiem Nie chce sie uczyc nie odrabia lekcji nie pamieta co ma zabrac do szkoly nie umiał zrobić zadani to wziąl gumkę i stwierdzil ze nie bedzie glupich slupków liczyć Ręce mi opadły psychicznie mnie to bardzo wykańcza a do psychologa długo sie czeka :wściekła/y: boję sie siebie i swoich zachowan w stosunku do niego ze ktróregoś dnia jak mnie wkurzy to moge mu zrobić krzywdę :zawstydzona/y::-( bardzo staram sie unikac takich sytuacji teraz to nawet nie ma jak mu pomoc ze względu na wszędobylką Gabi mówie Wam jest mi przykro i zle ztym ze poniosłam porażkę w kwesti wychowani Wojtka Nawet moja tesciowa jak byla u nas ostatnio to powiedziala ze chiala mu wytłumaczyc jakies lekcje ale Wojtek opowiadal je o czym innym i nie słuchał jej wogole i mowi ze on nie doróslchyba jeszcze mentalnosc ma dziecka pobawic sie podokuczac :baffled::szok: jeżdża na basen i też nie chce sie nauczyc plywac nie zabiera nic na basen jedzie i siedzi Dziwie sie ze pani nie reaguje a przeciez mowila jej o tym Powiem szczerze ze boje sie ze czekaja mnie z Wojtkiem jeszcze większe problemy mimo ze staramsie myslec pozytywanie ale prze niego cierpia dziewczynki mąz pomag mi jak moze ale przecie nie zwolni sie z pracy :-:)no: juz nie wiem co robic

reklama
Witam dziewczyny
Myszunia
matko kochana, do tej godziny siedziałaś, żeby to napisać? Biedna, spać nie mogłaś, czy się nudziłaś?
Madziulanatasza , dzięki za podpowiedź. Nie wiedziałam, co się z tym czerwnym plusem dzieje.
Agnes123 - ja wierciłam dziurę mojemu M przez kilka mieś, ale się udało. I szczerze polecam. Mało roboty kupa radochy. Zwłaszcza dla małej.
Anabuba- dobrą masz pamięć i chyba padnie na te EXTRA BUCIKI SKÓRZANE R 21 13,5cm RÓŻ (567421289) - Aukcje internetowe Allegro
A w przyszłym miesiącu jak się uda kasy wyskrobać muszę poszukać balerinki.

Do góry