reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anabuba pewnie ze tak :))ciekawe ile z tej nocy zostanie nocy :))

Wiecie co musze wam to napisac:-D
dzis u nas bylo cieplo Laura miala ubrany plaszczyk wiosenny i byla bez czapki.A tu panna idzie z dzieckiem starszym od laury w zimowej kurtce i czapce zimowej:szok::szok:

Niestety niektórzy chyba uwielbiają przegrzewać dzieciaki, ja dzis też widziałm jak babcia była na spacerze z wnuczką i wyobraxcie sobie była ubrana w kombinezon zimowy ten sam co chodziło to dziecko przy temp - 10C a dzis u mnie było + 10C no to albo ta bacia nie ma rozumu albo matka,nie wiem kto ubierał to dziecko :no:

Agnes jak widac ludzie nie mysla bo pewnie jak by bylo -20 tez by to dziecko w kombinezon ubrali:crazy::wściekła/y:

Zreszta ta panna co ja widzialam zawsze przegrzewala dziecko ehhh brak slow:crazy::no: a potem non stop dziecko chore:wściekła/y:

Moje prawie cala jesien chodzily bez czapek nawet jak wialo:tak:I ludzie mnie zatrzymywali i prawili kazania:szok:Teraz jeszcze troszke i tez beda bez czapek
Wogole latem jak sie urodzily to jezdzily w samych body i tez bez czapeczek

Moje prawie cala jesien chodzily bez czapek nawet jak wialo:tak:I ludzie mnie zatrzymywali i prawili kazania:szok:Teraz jeszcze troszke i tez beda bez czapek
Wogole latem jak sie urodzily to jezdzily w samych body i tez bez czapeczek

Laura tez latem sie urodzila wiec same body i tez bez czapki bo ona goracej krwi jest zreszta do teraz :)ewentualnie ja pieluszka nakrywalam:-) Zreszta na nk nawet mam taka fotke jak ma 11 dni body na ramiaczkach i pieluszka przykryta:tak:
Przegrzane dziecko ma potem przerabane ehhh zawieje i juz kichaja, katar maja zaraz kaszel :no:

reklama
ja weronice tez dzis załozylam kombiezon ale cienszy,no ale u nas były +3stopnie tylko i i wiało.ale musze koniecznie wejsc na gore i rozatrzyc si czy mam dla małej odpowiednia kurtke.u nas wiosna zawsze z opznieniem ale lubie byc przygotowana na takie rzeczy

Do góry