reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Laura tez latem sie urodzila wiec same body i tez bez czapki bo ona goracej krwi jest zreszta do teraz :)ewentualnie ja pieluszka nakrywalam:-) Zreszta na nk nawet mam taka fotke jak ma 11 dni body na ramiaczkach i pieluszka przykryta:tak:
Przegrzane dziecko ma potem przerabane ehhh zawieje i juz kichaja, katar maja zaraz kaszel :no:

zgadzam sie ale ja wswoim latem chociaz cienka chusteczke na glwoe zakładam labo kapelusik.chyba ze w cieniu to nie:-)ale na wiosne jakas czapka obowiazkowo albo kapelusz.tymbradziej ze u nas niezle przeciagi:rofl2:w miescie zawsze spokojnije

reklama
zgadzam sie ale ja wswoim latem chociaz cienka chusteczke na glwoe zakładam labo kapelusik.chyba ze w cieniu to nie:-)ale na wiosne jakas czapka obowiazkowo albo kapelusz.tymbradziej ze u nas niezle przeciagi:rofl2:w miescie zawsze spokojnije

Nie no teraz w lato Lali miala kapelusik i cieniutka czapeczke zeby udaru nie dostala:happy:
Ale jak pochmurnie to nie zakladalam jej bo po co heheh

reklama
ja mam tak samo.cos ładnego zobaczę i juz chcę to kupić bo oLiwka fajnie bedzie w tym wygladać.No i efekt jest taki ze mnóstwo ma ciuchów,nieraz się zdazyło że załozyła z 2 razy i za małe, bo nie było czasu aby to wszystko znosiła.

Do góry